Mina fantastiska biceps

Idag åt jag gofrukost. Valio (tack, jag älskar er som utvidgar den laktosfria vyn) har skapat något som är som att äta moln. Yoghurt av "set-type" kallar dom den. Den säljs i portionsförpackning och finns med citron och blåbärssmak och det är citronen som får mig att bli alldeles till mig. Den är lätt som mousse i konsistensen. Den är söt men inte äckelsöt, den är yoghurt och citronsyrlig men inte sur. Den är yoghurtmousse på något vis. Jag dansade praktiskt taget en glädjedans till dess ära när jag smakade första gången. Har även ätit den som efterrätt och det var precis lika bra det.
 
 
 
 
Tänkte också visa upp två kläddagar. Vansinnigt omväxlande så här års eftersom jag praktiskt taget alltid har byxor och underställströja. Känner mig nästan som en modebloggare. Eller inte alls. Framförallt inte för att jag hade samma byxor två dagar förra veckan! Oh katastrofen!!
 
 
 
 
Sedan jobbar jag ju på med min träning och någonstans börjar jag kunna ana framsteg. Det är fan inte mycket med tanke på den tid jag lägger ner men något litet är det. Klättringen gör mycket för kroppen känner jag. Sen är det ju sktisvårt att ta bilder av sig själv samtidigt som man försöker spänna muskler. Speciellt när man inte orkar dra fram systemkameran och fjärrkontrollen utan kör stenhårt på mobilen.
 
 

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

O.o man ser verkligen resultat!! och tänk på att det som byggs upp sakta tar ju längre tid att bryta ner oxå. ta tex de som jojobantar, de går ju upp och ner i vikt hela tiden på ganska kort tid.

sv: ja, men det gick över förväntan tycker jag! tack och lov ville hon inte ha jacka på sig och den har jag alltid problem att få på och av. sen satt hon i permon istället för den andra rullstolen som tar större plats i bilen och, då kunde hon ju även köra själv vilket också underlättade.

ja, usch och fy!! jag skulle aldrig våga mig på det!!! :O

2013-03-05 @ 15:29:34
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Maja

Wow, riktigt snyggt! Vill också få lite muskler.. xD
Vad kul att du hittat en yoghurt som fungerar bra för dig!
Sv: Den här var nästan äckligt mycket mig, förutom att killen inte lider av ätstörningar utan ser hemska minnesbilder och har en ganska mörk historia.
Kram!

2013-03-05 @ 16:53:43
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Julia

Imponerad av dina mukler! Måste kännas bra. :)

Sv; Ja, sjukvården i Sverige alltså. Man får bara ha ett problem i taget. Annars går det inte. Är inte ätstörningar ett symtom på att man inte mår bra... eller? Nej juste det handlar bara om att man råkade banta lite och blev lite störd. Men det löser sig lätt med lite matscheman och KBT.

2013-03-05 @ 18:10:18
URL: http://enrymd.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Snygga muskler Hanna!!:) träningen har gett resultat på dig!

Gott att du hittat en yoghurt som är så fantastisk. Tycker de borde satsa ännu mer på att ta fram nya smaker för er som behöver laktosfritt.

Tack vännen, önskar det samma för dig.

2013-03-05 @ 18:52:07
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Lissie

Damn! ;)

2013-03-06 @ 19:16:30
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Linda

Tack för tipset! Fantastiskt god och har alltid älskat citronyoghurt:-) . I min affär fanns den i 1 liters förpackning!

Svar: Har sett i enliters jag med men den är inte samma. Den här i portionsbägare har en konsistens som är.. alltså.. ÅH!
uppfortsomfan.blogg.se

2013-03-07 @ 10:04:56
Postat av: Emma

För mig har musklerna börjat komma SAKTA men säkert. Tyvär har det inte gått snabbt...men det får man ta!
Dina bakre axlar ser riktigt bra ut ska du veta!:)

2013-03-11 @ 13:25:24
URL: http://emmaforslunds.blogg.se
Postat av: Linnéa

Imponerande och vackert!

2013-03-14 @ 14:19:56
URL: http://stjarnmoln.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0