Oroligheter

Haft mer kontakt med umia. Tills vidare så lägger vi arbetsträningsplanerna i en garderob i väntan på bättre tider. Dom ville lägga fokus på att det finns en fungerande vård runt mig innan jag börjar med något sådant. Det känns, konstigt. Det känns märkligt att någon lägger ner energi på mig. Att det finns någon som tycker att jag måste ha hjälp. Att någon inte vill att jag står utan stöd för dom är rädda för vad jag gör och hur det ska gå. Som dessutom agerar. Jag själv tror ju knappt att jag behöver något för jag får ytterst sällan bekräftelse i att jag är sjuk Jag har svårt att riktigt tycka det oftast. Framförallt så tycker jag inte att jag är värd hjälp. Jag kan inte ta åt mig ändå. Eller, jag blir inte friskare, gladare och piggare. Jag kan däremot nästan allt. Jag vet hur jag ska agera och att det borde hjälpa. Jag vet att ångest inte dödar, jag hanterar den dagligen och oftast utan destruktivitet (men det bränner ut mig). Jag kan dom små tricken, jag vet hur jag ska tänka och hur det fungerar. Jag vet vad man ska äta enligt matschema och jag är en jäkel på att ge andra råd. Det känns overkligt att någon oroar sig. Alla vet ju att jag klarar mig. När jag kommer in till akuten med trasiga armar och ben så vet dom att jag överlever och låter mig åka hem. När jag sitter och hyperventilerar på golvet hos min samtalskontakt så vet han att jag möjligen i värsta fall skadar mig men inget mer så jag får åka hem. Alla litar på mig, alla vet att jag kan ta ansvaret så att någon är orolig är en ovan känsla.
 
 
Zombitt blir bjuden på vispgrädde.
 
 
Lång dag idag, åtta femton hade jag tid för cellprovtagning. Alltid lika fantastiskt att klä av sig på halva kroppen, frysa rumpan av sig och få den där skohornsliknande mojängen uppkörd så dom kan gräva ut delar av livmodertappen. Men, det är ju bra att göra. Sen fortsatte jag vidare till lab för att lämna sex rör blod. Min kallelse till neuropsykutredningen har nämligen kommit och inför den ville läkaren ha lite aktuella provsvar.  Efter att ha fått förklarat för mig att blodet har så bra sprutt för att rören är fyllda med vakum och att det slutar spruta när vakumet är slut (och jag suttit och lett åt dumheten, det går inte att fylla något med vakum, vakum är INGET.. däremot kan man ta bort allt ur något så att vakum bildas..) åkte jag hem, åt lite och åkte och tränade. Det kändes bra mycket bättre i ryggen idag även om det fortfarande är en del övningar jag inte kan eller ska göra. Sen en rask promenad medan Jonathan jobbade en stund och efter det var det killarnas träning med lite olika fystester. Jag är trött och slutkörd.
 
 

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

ÄNTLIGEN händer det nåt!! ta emot hjälpen för du behöver den hanna!!!!

sv: ja, verkligen! och man kan ju variera det hur mycket som helst dessutom :) bra grejer! haha, rota djupt i skåpen så kanske ni hittar något mer som kan bidra? annars blir det säkert gott ändå ;)

tack!

2013-03-28 @ 01:04:14
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Elin

Usch vilken dålig skötare. Vem fan säger så? :S Inte vad en inlagd behöver höra. Som du säger mår man ännu sämre då. Som att man inte har rätt att må dåligt. vad tyckte de andra som du var inlagd med?

Så jag ska ge dem chipsen en chans då.
Gör du egna rotfruktschips?
kramar

2013-03-28 @ 17:31:29
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Vonskareng

Gosh så du kanske får ORDENTLIG hjälp nu? Åh ta emot den då!! Kram!

2013-03-31 @ 14:38:38
URL: http://vonskareng.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Du är värd hjälp, precis lika mycket som andra. Det är rent av korkat att vården inte tagit mer ansvar för dig. Även om du "klarar dig" så ska du ju faktiskt kunna leva ett drägligt liv också, intye bara överleva.

vet du, jag är en sådan mes att jag inte ens klarat av att gå och göra det där provet ännu. Avbokar alltid:(

2013-04-02 @ 12:45:01
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Maja

Att det händer någonting, det är bra, det är bättre än bra!
Håller tummarna för att hjälpen du får är precis det som du behöver!
Kram! <3

2013-04-02 @ 18:00:16
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Skönt at det händer något! Ta emot all hjälp du kan få, du är vär det <3

Söt iller föresten :D <3

2013-04-09 @ 10:07:17
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Sv: Vården i ett nötskal, tro att man kan lösa allt med mediciner.. Det mesta brukar lösa sig med tiden, håller tummarna för dig <3

Ja maten är god, men du vet den där känslan när man känner sig konstant hungrig, känns som man äter upp allt. Heh. Aw! Men äsch, det är ju inget måste att äta grönsaker :D Hamnar i maten? I form utav typ wokgrönsaker, bönor och sånt då eller? :) Kram på dig!

2013-04-11 @ 09:04:36
URL: http://beayourdreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0