Soläcklet skiner

Det är någon form av försiktig sol som skiner ute just nu. Det ser rätt trevligt ut och jag är helt säker på att om jag gav mig ut skulle jag hitta vårtecken lite här och var mellan isen och snön. Jag vet det för jag har redan sett diverse lökväxter som sticker upp. Om inte annat är tackdropp ett vårtecken så bra som något.
 
Det är bara det att jag verkligen inte orkar. Stressen över att jag borde ta vara på vädret åtminstone en stund stör mig men jag har ingen energi alls. Helst skulle jag gå tillbaka till sängen men jag har inte ro att ligga stilla och borde inte somna för jag har en tid hos sjukgymnasten jag inte ska missa. Jag vet att rådet brukar vara att ta tag i sig och gå ut ändå för nog orkar man om man bara kommer iväg. Jag har provat det rätt många gånger och då blir  det bara en konstant kamp mellan mig och mig där jag uppmanar mig själv att fortsätta gå, att jag måste vara ute en stund till och där jag samtidigt skriker att jag inte vill, att jag inte orkar ett enda steg till, låt mig få sova!
 
 
Igår körde jag skiten ur mig på gymmet. Jag är ofta rätt dålig på att ta ut mig det där allra sista, jag sparar mig av någon anledning litegrann för att ha kvar till nästa övning. Igår öste jag på mer än vanligt och när jag gjorde den sista övningen som är en av mina snälla och försiktiga rehabövningar som är väldigt lätt så höll jag på att inte orka för att jag var så trött. Idag har jag träningsvärk... inte oväntat.
 
Att inse att man är för trött och sjuk för att orka gå en kort runda ute en förmiddag är bara deprimerande. Jag får hoppas på en annan dag.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Men resultaten syns ändå på dig och det är samma sak där, vi ser resultaten tydligare än du själv gör. På mig syns inget alls, antagligen för att jag inte kan använda så tunga vikter på grund av all daglig smärta i muskler och leder - DEPRIMERANDE! Det enda som syns är den rejäla viktuppgången:(
Snygg som tusan är du i alla fall!

2013-03-06 @ 12:35:47
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Maja

Själv hade jag gärna haft lite sol att gotta mig i, trodde att solen skulle sticka fram idag men tji fick jag. Här är det mulet och grått, inte så trevligt med andra ord.
Sv: I nuläget är jag allt för stressad för att börja träna på gym, jag vet att jag nog inte skulle kunna äta tillräckligt för att inte gå ner i vikt, så jag avvaktar tills jag känner att kroppen är helt stabil igen.(Med andra ord, när stressen har lagt sig)
Kram !

2013-03-06 @ 14:58:07
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Diana Doss

lägg dig ute i en solstol och bara njut av solen och fågelkvitter! ev ta med ut de saker som måste göras och går att göra ute :)

sv: haha, bara att stå ut. jag tänkte lite att han borde ju bli rätt matt av att skrika sådär så då skulle han säkert sova gott sen ;)

aha, ja du kanske har rätt. det kanske är olika från person till person.

2013-03-06 @ 23:37:09
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Hanna

Men vad gör det om hundra år om du inte tog vara på just denna dag i solen. Eller två dagar. Elelr två veckor. Att just lyssna på sin kropp om den är trött oavsett om det är sol eller inte är en stort steg i rätt riktning! Tycker du varit megaduktig.
Kramis!

SV: Jag tycker det är lite läskigt att byta om med andra, men försöker att inte tänka på det. Vi har ju alla en kropp som man oftast är mycket fokuserad på snarare än att kolla på andras kroppar.
Så vad har vi egentligen att vara rädd för?

2013-03-07 @ 19:58:42
URL: http://trytobehappy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0