Det ekar tomt i själen

Samtal igår.
 
Sommarplaner frågade han om. Sommar? Sommar? Planer? Det är så långt bort för mig. Det är så... jag har inte ens reflekterat över det. Inte hittat ork eller engegemang till att bry mig.
 
Det är lite så det är just nu. Jag har inte energi nog att bry mig om något alls. Regn, sol, semester, vänner, kläder, hårtvätt.. Sen. Orkar inte tänka. Känner inget. Mest bara ingenting. Går på tomgång.
 
Livet ger mig liksom ingenting.
 
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Han har verkligen rätt där, dränerad är helt rätt ord för det. Fattar inte vart ork tar vägen, jag gör inte särskilt mycket.

Jo men det är just det, din träning är kanske inte optimal utifrån dina förutsättningar? Nu är du inte elitidrottare, tack och lov, utan tränar för hälsan, för att det är roligt och kanske lite tvång (?), då är det inte helt rätt att du gör så som du gör, du mår ju inte bra som det är?

Finns det inga platser att söka? Brukar ju finnas vissa praktiker som har platser?

Har någon kallat illrar för kanin? :O:O:O:O Mohaha. Vad svarar man på det? Mink eller hermelin kan jag köpa att man tror om man är okunnig/ointresserad men kanin?!?!?!

Dina illrar verkar rätt brighta också så så många pass lär inte behövas. Själv har jag jag just haft lite hjärngympa med alla fyra faktiskt med en ny leksak. Du vet såna som man stoppar i godis och så ska dom rulla runt den så det slinker igenom godis genom små hål? Våra två äldsta blev helfrälsta faktiskt. Den gamla har blivit riktigt livlig sista tiden och mammas har aldrig gillat en leksak så mycket som hon gillade den här. Väl värd 102 kr.
kramar

2013-05-03 @ 15:06:41
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Emma

Jag vet hur det käns när allt käns hopplöst. Jag vill verkligen att du ska börja må bättre, det käns som att du har haft det jobbigt länge nu..

Svar: Jag tycker att det är lite småläskigt att springa på band. Man får liksom inte trampa snett, då faller man av bandet. Du borde köpa dig ett headset som man trär runt huvudet(kommer inte på namn xD) Jag lyssnar mycket på drum'n'bass när jag tränar. Det är härligtt taggande!

2013-05-03 @ 18:24:07
URL: http://emmaforslunds.blogg.se
Postat av: Joanna

Svar: jo sobril är bättre i de fallet men den er ju vanebildande och är ju inte så smart att äta en vanebildande medicin mot abstinens:-P

2013-05-03 @ 22:48:31
URL: http://domkallarmighannes.com
Postat av: Diana Doss

Ja, för en del är det ju så. Oavsett hur man misshandlat kroppen kan proverna ändå se felfria ut.

Eller hur, så orättvist ju :O och alltid är det dem som VILL gå upp..!?

2013-05-04 @ 00:38:17
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

På ett sätt är det väldigt tråkigt att du inte har några sommarplaner, eller andra planer. Men på ett annat sätt känns det skönt, för då känner jag mig inte så ensam.

Oj, ja vad äter jag på en dag?! Antagligen oerhört för mycket eftersom jag ser ut som jag gör:(

2013-05-04 @ 23:29:18
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0