Fredag

Igår gick det åt skogen. Jag var hungrig och råkade äta två mackor och naturgodis och blev mätt. Jag försökte promenera ute, frisk luft brukar lätta ångesten något men redan efter en kvart insåg jag att det inte hjälpte överhuvudtaget utan snarare blev värre så jag gick in. Sen gick det utför och jag och min tålmodiga stackars make spenderade många timmar på akuten. Oftast brukar jag åka in själv på vardagar men jag orkade inte igår. Hade inte åkt dit om det inte varit för honom. Så jag har grava skuldkänslor idag. Eftersom vi kom hem halv fem har han sjukanmält sig från jobbet.
 
Tog en löprunda när jag vaknade till idag. Det blåste rätt ordentligt nere vid vattnet och min jacka kändes som någon form av segel i motvinden. Bortsett från det var det skönt. Sedan tyckte jag att jag skulle vara lite snäll mot stackarn som ställde upp så fint igår så jag gjorde frukost med bacon som han älskar.
 
Idag är det städning och allmäna förberedelser inför morgondagens festlighet, hatt och mustaschfest. En födelsedagspresent till Jonathans mamma.

Kommentarer
Postat av: Amanda

sv: jag håller med dig! och det är precis det jag ska ta upp i krönikan/artikeln, för jag 'r så förbannat trött på att man ska framställas som någon hjärtlös människa

2013-11-08 @ 19:33:06
URL: http://amandacarlberg.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Rökt ost har jag hört talas om, men inte heller det har jag haft chans att prova. Antar att det är äs som sitter i som gör att jag är så rädd för att prova nya saker.

Helsingör är verkligen värt ett besök. Dyrt att åka över är det inte, det kostade 65:- per person tur och retur. Nästan billigare än att nyttja kollektivtrafik ju haha. Men jag vet inte, kanske är det dyrare på sommaren, det har jag ingen koll på alls.

Ha inte dåligt samvete Hanna, han följde ju med dig för att du behövde stödet just då♥

2013-11-08 @ 21:08:52
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Emmy

Vad bra att du kom iväg på en skön löprunda! Hatt- och mustaschfest låter ju inte heller helt fel :D

sv;
Åh vad snäll hihi, jag tror nog att jag åt choklad sen faktiskt ^^

2013-11-08 @ 21:21:49
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

<3

Sv: Kokar alltid mitt mathavre/ råris/ bulgur osv i buljong. Såååå gott! Sist jag kokade bulgur så rörde jag ner finriven morot när allt var klart och lät stå i fem minuter. Det blev gudagott! :D

2013-11-08 @ 22:31:27
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: Lissie

Dessa skuldkänslor man har alltså, man hoppas ju att kunna återgälda de människor som ställer upp, samtidigt som de ju faktiskt gör det för att de vill. Hade man behövt åka till akuten för att man fått något fysiskt besvär hade man kanske inte fått samma skuldkänslor, men det är väl hyfsat likställt egentligen?

Hoppas festen blir kul :)

2013-11-09 @ 08:31:40
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Erica

Svar: Okej, men har du nån fråga så är det bara att fråga. Om du vill. :)

Ni ställer upp för varandra! Det tycker jag är fint! <3

2013-11-09 @ 12:35:38
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Maja

Massa styrkekramar åt dig, jag vill så gärna kunna göra allting bra för dig...
Hoppas du får det fint i helgen!
Kram! <3

2013-11-09 @ 14:34:23
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Elin

Ibland förundras jag över hur du orkar med alla akuten-besök. Jag är trött på det efter att ha varit där, i vaket tillstånd alltså, typ 40% av tiden som du varit där. Tiden totalt, i medvetslöst tillstånd, är nog tyvärr lite värre än för dig. Oavsett så är akuten rätt värdelöst att spendera tid på.

Bakelsen var rätt god faktiskt. Choklad, vit choklad och kex i botten. Men efterrätten på restaurangen däremot var himmelsk. Chokladtryffel, vid chokladmousse, kex och björnbärskompott. Sjukt gott och verkligen värt sina 120 kronor.

Vi såg Gravity, den var faktiskt riktigt bra. Trodde den skulle bli tjatig eftersom den bara utspelar sig i rymden, men faktiskt inte.

Så en del kämpande kvar för dig då.
kramar

2013-11-10 @ 13:07:27
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Sv: Svarar på en kommentar som du gav mig för ett tag sedan.
Ja.. Antagligen känslighet och vana. Jag försöker liksom ta suget som det är. Blir jag sugen på jordnötssmör så äter jag det.. Men så fortsätter suget och då går jag emot det och sen blir det hetsätning. Men vad jag kommit fram till är att jag ofta på helger äter potatis till lunch och jag verkar inte stå mig på det. Jag måste äta mitt råris/ mathavre/ pasta/ whatever till lunch och sedan äta rotfrukter till middag, det fungerar. Antar väl att jag vant mig så väl vid det så då får jag fortsätta så helt enkelt.

Ja exakt, det är nog så det är.. Jag vänder mig till hetsätningen liksom. Fastän jag tidigare svält så skulle jag aldrig vända mig dit nu, men hetsäta; det går jätte bra.. >_<



Haha, ja. Alla är vi ju olika :P Men jag menar att jag verkligen åt så mycket på en gång att jag blev så äcklig mätt att magsäcken nästan sprack.. alltså de var groteska mängder. Att äta en dubbelportionsmiddag + två semlor hade ju varit en annan grej, då hade jag ju valt det för att "det är gott". Nu var det mer "ät tills du spyr." om du förstår vad jag menar. :) Men ja, de är klart man inte reflekterar när man är frisk.

Närå, jag förstår vad d menar! Jorden gick inte under och det har gått en vecka nu. Jag är gladare än någonsin och äter jordnötssmör igen; YOLO!

2013-11-10 @ 18:24:19
URL: http://beayourdreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0