And monday again.

Så, jag önskar att jag kunde skriva att det kändes bättre. Det är det inte. Idag har jag gjort precis samma sak som alla andra dagar. Gått upp, tagit hand om illrar, suttit alldeles för många timmar framför datorn, tränat. Ätit för lite men definitivt tillräckligt med frukt, varit på en kall och lång promenad med en speedad iller.
 
 
Litet valpskrot (eh, 2,3 kg massiva muskler) löser sin första aktiveringsleksak.
Normala djur rullar den och så faller godiset ur. Andra lufter upp den och släpper den i golvet.

Kommentarer
Postat av: Maja

Någon gång kommer det vända, det måste göra det!
SV: Ja, det är inget roligt. Tror dock att hon mår hyfsat bra & kanske till och med fått åka hem. Får fråga mamma.
Kram! <3

2013-10-22 @ 13:22:45
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: beayourdreams.blogg.se

<3

Sv: Tihi, då blir det väl en roman för mig då också ;) Tänkte även passa på och fråga om man får adda dig på facebook, om du har vill säga? :)

Jo det är väl just där du måste tänka om; att bry dig. Det är svårt, kan jag förstå, jag kan inte riktigt sätta mig in i ditt tänk eftersom jag inte är du. Bästa är nog kanske att försöka bryta mönstret och faktiskt bry dig istället för att inte göra det, eller i alla fall jobba på att bry dig!

Nämen då! Ja åh! Bana, kvarg och kakao ”glass”.. Så gott ju! Låter bra det, bättre att köpa något som verkar bra än dåligt. Ja jo så tänkte jag förut med men summasumarum så blir jag faktiskt mätt på en proteinshake nu för tiden, även fast jag blandar med vatten.. ;) Men fluff mättar lite extra sådär!

De finns säkert en vikt som man trivs bra på och det är väl det som är ”trivselvikt” eller något sådant. Sen om man väger 69 eller 66 gör ju inget men kroppen har nog någon indirekt vikt som den trivs bäst på.. jag menar, när jag vägde under 60 och åt som jag skulle så mådde jag inge bra men när jag sedan klev över 60 kg och åt normalt så mådde jag bättre.. Så det finns nog något!! Kan även ha o göra med hur mycket fettdepåer man har och så vidare.. :) Kroppen behöver ju en viss andel fett på kroppen för att mensen ska fungera osvosv.. Men sen är det ju bara vi ätstörda som tänker på sådant här. En normal människa skulle ju bara känna att ”nej nu börjar jag rulta på mig lite och trivs inte!” så håller de igen på godsaker och går ner till en vikt de trivs på och äter sedan ”normalt” och håller vikten så att säga. Ja men eller hur! Det är tusan inte svårt att gå upp i vikt.. Jag har ju själv haft den erfarenheten.. So I know what you mean! Men sen går man ju upp på olika sätt också tror jag.. Man kan ju lägga på sig en hel del vätska med kolhydrater t.ex. och sen fett läggs ju på vartefter.. Men ja.. Trivselvikt är en ren vetenskap!

Ja exakt. En kille åt bara 2000-2500 kcal med choklad och pizza eller något, han var superskinny..! Jag har sett alla avsnitt men kommer inte ihåg så mycket.. :p Men i England är det ju english breakfast som gäller med ägg, bacon och korv.. LOL! Nej usch, jag skulle lätt kunna åka till England men de har lite konstigt tankesätt ibland, haha!

Åhå! Nej men olika preparat liksom.. Mot ADHD’n, sen hade han ju säkert andra fel också då han hade tics.. Men setralin, ritalin, converta, metamina.. De vet jag att han sa! Sen har jag ingen aning om vad han sa mer, haha.. Ja men exakt. Han tar i alla fall många mot sina problem så att säga.. Låter lite sjukt men han fungerar ju bättre så det är ju bra för honom :)

2013-10-22 @ 18:39:44
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: Elin

Och är det för svårt så är det ju bara dumt att försöka. Bättre att ta sig an utmaningar man inte går under av. Det är inte värt att klara en utmaning men inte orka det "vardagliga" pga det.
kram

2013-10-22 @ 23:09:33
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Emmy

Cool lösning i varje fall!

sv;
Nej, jag håller med. Jag börjar reflektera över alla mina intag då, undra vad jag käkat fel... Det är inte kul alls.

Hihi jahaja, men då känns det okej att jag inte hade någon aning om vad en flodgris var ^^

Hahaha eller hur! Men det är ju såna simpla rätter, eller råvaror, för dem länderna. Det är ju svårt att ta hit ett helt lands matkultur och lyfta fram. Vissa varierar lite men oftast är det ju liknande grekiska, liknande thailändska rätter o.s.v. Tur att jag tycker om det mesta, finns alltid något gott att äta vilken matkultur vi än snackar (av det jag testat iaf!) :)

2013-10-23 @ 00:08:55
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Linn

Vilken inriktning går du på? :)

2013-10-23 @ 20:05:58
URL: http://raur.blogg.se
Postat av: Fanny

Sv: Tack för tipsen om gym :) Ja, det är ju det.. Längtar så mycket. Men snart slipper jag förhoppningsvis tjata om det i bloggen :))

2013-10-24 @ 10:40:26
URL: http://blanchettleaf.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0