..

För stunden är jag mest intresserad av att åsamka mig själv största möjliga skada på värsta vis. Eller, intresserad. Jag bryr mig inte längre. Det är bara det jag gör. Kanske inte rent fysiskt men mentalt. Jag borde inte finnas. Jag har ingen lust till livet.
 
 

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Var rädd om dig. Även om det är det svåraste som finns ibland.

2013-10-20 @ 23:48:05
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Emmy

Men du förtjänar att finnas. Kram :(

sv;
Haha ja det förstår jag... Jag trodde det var något slags djur som jag bara aldrig sett förr! Men jättesöt flodgris i varje fall :D

Nej precis, det är ju aldrig precis men man får ju ett hum om hur maten kan vara. Ja precis så! Brukar fråga mamma ibland vart i Vietnam man äter typ en sak och då brukar det vara endast på ett ställe ibland, eller i en väderriktning t.ex. södra Vietnam. Precis som det är överallt! Bara synd att det ofta är samma typ av mat i Kinarestauranger, men det brukar vara det som inte är så svårt att göra såklart :D

2013-10-21 @ 12:40:51
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Erica

Jag har känt ungefär så en gång. Eller många gånger egentligen, under en period. Men det kan bli bättre! Det är jag ett levande exempel på! Och jag bryr mig, trots att jag "bara" är en bloggläsare! :)

2013-10-21 @ 22:33:04
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Johan

Det är inte lätt det där. För hur mycket jag och andra säger att du visst borde finnas, att du är bra och fin som du är så är det som att majoriteten av innebörden i orden faller platt ner mot marken när de träffar dig? En liiten del av dem kanske går in, men "varför skulle de säga så? Vem bryr sig om mig? Egentligen är jag bara till besvär..." Det är fel. För det är du inte vännen. Jag lovar!

SV: Ja, klart att det hade varit roligt att få åka med till EM, men som sagt, David och Dzenan har haft en grym utveckling nu de senaste månaderna, så detta är helt klart det bästa för laget just nu. Det är jag helt med på, så det är bara att kämpa vidare och kriga ännu lite hårdare för min del :)

I Gubbis var jag senast för två veckor sedan. Vi har kortläger där med landslaget då och då, man åker upp på eftermiddagen, tränar på kvällen och åker hem igen :)

Ta hand om dig!

2013-10-23 @ 10:52:09
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Linn

Blir ledsen över att läsa det där! Hoppas du mår bättre idag?

Mvh Linn

2013-10-23 @ 20:23:27
URL: http://raur.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0