Hej!

 
 
Inte en bra dag. Idag heller. Ska försöka ta tag i någon form av liv. Eller haha.. nej. Jag ska däremot försöka att resa mig från stolen och datorn förr eller senare. Om jag orkar. Igår sov jag middag för jag var så trött.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hej finis:)

Men vad skönt att du knappt aldrig sett någon i väntrummet. Smart att de delat upp det så, för visst skulle man bli påverkad om man sitter i ett väntrum tillsammans med någon som är jätte jätte smal. I alla fall skulle jag det. Jämför mig med alla bara jag går ut, och på ett sådant ställe skulle det ju bli värre.

Hmm, nja, jag vet inte. Ibland vill jag söka hjälp, men samtidigt inte. Jag vågar liksom inte försöka igen och jag är nog friskare än vad alla andra är så jag borde fixa det själv.
Till dig borde de rabbla upp alla alternativ som finns för dig, och sedan får ni testa ett och ett och se vilket som fungerar bäst, men sedan är det ju så, vilket både du och jag vet, man måste kämpa själv för ingen kan göra det åt en:(
kramar

2013-10-15 @ 13:25:55
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Emmy

Hoppas dagen bara blev bättre sen i varje fall!

sv;
Jaaa det var kanon, det gjorde morgonen så fin. Förstår dig, ibland så tycker jag sällskap är det allra bästa men jag skulle nog inte heller gå med en blåsa under foten. Nej det är sant... Ska dock också bege mig ut i mörkret på en promenad med mamma snart! Det är mysigt, men verkligen inte samma sak som när man får se höstfärgerna.

Hhaha ah då förstår jag att det måste vara ännu mer irriterande när mobilkameran inte fångar upp alla färger ^^

2013-10-15 @ 19:08:51
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Maja

Hoppas verkligen att det vände lite för dig åtminstone <3
Massa styrkekramar till dig! <3

2013-10-16 @ 14:10:30
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Erica

Jag sov middag idag, ibland behöver man det! <3

2013-10-16 @ 21:55:20
URL: http://faithhopelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0