Hoho

 
 
Jag och min flodgris en kväll när jag definitivt var för trött för att vara uppe men inte kom i säng. Det händer ofta. Jag fastnar i något i badrummet. Det kan vara nästan vad som helst, typ klippa naglarna. Eller ta suspekta bilder på mig själv med flodgrisar balanserade på axeln.

Kommentarer
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Sv: De har varit fullt upp nu i några dagar, allting flyter på som de ska. :) Ibland blir de inte alltid ett fint flow men för det mesta, jag har ju saker att göra varje dag! Gym, skola, hem, skola, hem.. o.s.v. o.s.v. :) Sen kommer dagarna då man bara sitter stilla.. De är inte lika kul.. :P
Hanna, försök se det positiva.. Jag vet att du har det svårt med olika diagnoser, men snälla rara du; du har folk som bryr sig om dig. Förlåt, de var inte riktigt så jag menade.. Jag vill bara att du ska förstå att du är underbar och att du inte ska ge upp.. :(

Nä äter man inte protienpulver varje dag så kan jag förstå att det är lite onödigt att köpa också för den delen.. Bars är gott de också! Men proteinfluff blir ju lite annat än att bara dricka det, dock blir det ju inte så mycket tugga.. Men de blir ett gott fluff, hihi. Nä jag var lite skeptisk först mot blåbär men denna var god faktiskt! Just whey delite ifrån body science var fruktansvärt god, chokladen var tusen gånger godare än typ whey 100 från star nutrition.. Så allting beror på märke på pulver, hur de framställs och så vidare. :) Jag har hittat min favorit i alla fall! :D Nej jag kom på de nu, haha.. Laktosfria grejer alltså.. Tur att man har ICA precis nedanför mitt gym, där brukar de alltid ha fyllt på med de laktosfria varorna. :) Åh de lät gott ju! Mjölk, banan och chokladprotein.. MUMS! :D

De kanske gjordes för att han trodde du skulle säga ifrån och säga nej? Jag vet inte.. Men jag förstår dig, jag gör det. Jag hade blivit lika sur i denna situation.. Däremot trodde väl han att han hjälpte dig, vilket han i princip gjorde, men samtidigt gjorde han dig irriterad för att ni inte pratade om det.. Det kan bli fel ibland!

Ja alltså.. Jag vet inte vart den kommer ifrån. Jag vet bara att många pratar om att de stabiliserat en vikt när de ätit normalt ett tag, typ. Att man svajar kanske 2-4 kg upp eller ner, beroende på. På våren – sommaren går man ofta ner en del medan man på vintern lägger på sig lite.. För att det är så det ser ut, eller något.. Sen svajar man ju mellan vikter varje dag, varje vecka. Men jag vet inte.. Jag hörde de först i behandling. Jo alltså, folk som har två fetmagener kan lika gärna vara smala och tvärtom. Allt handlar ju alltid om vad man stoppar i sig och hur mycket man rör sig.. Men det finns kanske någon sanning i det, jag vet inte.. Men t.ex. när man får tillbaka sin mens så är ju kroppen nöjd och fungerar, så länge man inte känner sig orkeslös och så vidare.. Då har man en bra vikt.. Skulle jag säga då.

Ja, man har ju sett supersize vs superskinny.. Vissa superskinnies äter ju typ bara godis och är smala som tusan.. Men det är ju oftast kombinationen fett + kolhydrater som får en att gå upp i vikt och bli fet, så att säga.. Då menar jag alltså godis, chips och så vidare kombinerat med vanlig mat. Om man enbart äter godis/ chips och så vidare så kanske kroppen inte tar upp de på samma sätt? Men sen hur man ser ut på insidan.. De är ju en annan femma.. ;) Ja alltså de gör de, viktmässigt.. Eller de är väl vad jag försöker intala mig själv. Att vare sig du äter 1000 kalorier i mat eller godis så går du upp lika mycket; man ska ju kunna ha en bra balans mellan godsaker och vanlig mat liksom.. Men sen tror jag de finns studier som gjorts gällande de där. Att antingen äta en himla massa kolhydrater eller massa fett.. Man går upp lika mycket i kilon men inte lika mycket i fettprocent.. Så allting handlar bara om vad man stoppar i sig, precis som du säger.  Ne! Man behöver inte äta perfekt.. Men proteiner är ju alltid bra att få i sig om man vill bygga så att säga.. ;)

Vi pratade faktiskt om ADHD och ADD på en utav mina lektioner för ett tag sedan.. Jag och två grupp-kompisar. Ena har ADD andra ADHD.. Han med ADHD äter 5-6 olika ADHD mediciner.. SAMTIDIGT. Alltså concerta, ritalin, setralin osvosv.. Han tycker inte han känner någon skillnad på sig själv, däremot hans omgivning ser skillnad.. När han vaknar på morgonen har han t.ex. en himla massa tiks för sig, säger konstiga saker och ja.. Rycker.. Men med medicinen gör han inte de osvosv.. Men 5-6 mediciner samtidigt.. Han har haft medicin sen han var 6-7 och nu är han 16-18 typ. Aja.. De hjälper honom så de är ju bra de. Han med ADD har typ lägsta dosen av concerta eller vad de nu var han sa.. Var kanske någon annan.. Han blev trött när den gick ur kroppen sa han.. Jadu! Om en sjuåring säger sådär så tyder de VERKLIGEN på att var fel. Alla tycker olika helt enkelt. :)

Jadu, vi kan prata om allt mellan himmel och jord, du och jag. :)

2013-10-18 @ 15:55:27
URL: http://beayourdreams.blogg.se/
Postat av: Emmy

Hmm, vad är en flodgris?

sv;
Hm eller hur! Då är det liksom, jag vet inte om det säger dig något men frukten kallas för äggostäpple. Vet inte om den riktigt smakar som mango och banan eller någonting alls, men det jag kommer på som är närmast är mango och banan i blandning med något mer haha... Ja det är riktigt synd faktiskt. Tror en cherimoya kostar runt femton men rea häromdan så de kostade nio kr styck :)

Åh det tycker jag är rätt synd, många vänner berättar ofta att dem blir avundsjuka på vår asiatiska mat. Jag tycker att restauranger erbjuder en hel del mat men den är dock väldigt annorlunda mot vad åtminstone jag äter. Det vi äter hemma finner jag sällan på vanliga asiatrestauranger men samtidigt så äter inte jag heller ofta på restaurang! Antar att dessa sopprätter finns i vissa restauranger i landet ändå... Men vet inte vart. Dessutom är ju hemlagat godast :)

2013-10-19 @ 16:40:06
URL: http://eeemmylam.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0