Så som det är

Jag har helt tappat kontrollen. Jag är för första gången på länge i svält. Kroppen protesterar, det har varit svårt att sova. Musklerna bara skriker av trötthet. Jag känner igen vartenda symptom. Hur det känns som vakum i huvudet. Hur tankarna går långsammare.
 
Jag har fastnat totalt. Jag är livrädd för all mat utom kvarg, keso, frukt, grönsaker och tonfisk. Ja och te.
 
Det är för mycket nu.

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Jag hade nästan kunnat skriva det första stycket själv. Sitter här med de karaktäristiskt lila naglarna och tänker på psykologen som imorse sa nåt i stil med att jag ska låta mitt förnuft tala om för mig att jag får äta. "det vore bra". Ehehe. Jo, det vore ju det.

Nog om mig, så är jag fortfarande så otroligt upprörd över att du skuldbeläggs för att deras mall inte passar dig. Jag tycker inte att ätstörningsvården på något sätt är undantagen från det anpassningsansvar som jag tycker att alla typer av vårdgivare har. Du är en människa, som får vård av andra människor, det borde liksom inte vara omöjligt att typ... individualisera? hjälpa? testa nåt som kanske fungerar bättre? eller? Åh. Jag blir arg.

2013-10-03 @ 13:45:36
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Maja

Fy fan tjejen.. Tyvärr kan jag delvis hålla med. Svält? Nej, men ätstörningstankar som jag försökt förneka att jag haft.
Massa kramar till dig! Jag finns alltid här om du vill prata, det vet du! <3

2013-10-03 @ 18:48:09
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Helene

Provokation låter inte alls som en bra taktik nej... Att reta upp någon. Vad var det som gjorde att du kände att det blev för mycket? Verkade som att du började må sämre när utredningen började, och den här behandlingen. Hoppas den har hjälpt dig på något sätt. Ibland när man bli provocerad kan det ju först göra allting sämre, men sedan vända till det bättre. Minns en gång när jag var i en sådan situation. Hade dock inget med äs att göra. Det som hände var att jag blev trotsig. Dock slutade det hela ändå med att jag ändrade mitt beteende, men inte förrän det först under en period blivit värre. Jag ville nog bevisa för dem att de inte kunde ändra på mig. Sedan tyckte jag väll att det räckte och ändrade mitt beteende.

2013-10-03 @ 22:10:56
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Postat av: Emmy

Inte okej åh, jag vet inte vad jag kan råda dig till men ta hand om dig verkligen i all mån du kan! Jag håller tummarna för att svälten snarast försvinner, att du vill ha någonting att äta. Kramkramkram!!

sv;
Yesyes, det blev den svartrosa! Men bara för att jag ville köra safe, vet ju att den är riktigt bra och även snygg i verkligheten hehe :D Jadu ja, simgrejer blir inte smutsiga, iaf inte baddräkten! Har ju saltvatten så allt blir väl salt i varje fall.

Inte det trevligaste men jag överlever! Medan alla vänner diskuterar nagellack kan jag gnälla över mina söndriga naglar, ba ^^ Hahaha.

2013-10-04 @ 01:53:10
URL: http://eeemmylam.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hanna, du måste vända det här genast. Du kan det vet jag, och du måste orka även om orken inte finns♥

2013-10-06 @ 09:07:55
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0