När det inte går bra

Jag ska ju äta regelbundet. Fem gånger om dagen och inte mer än fyra timmar mellan och under vissa tidsspann. Det har inte gått så bra under helgen. Alls. Inte för att jag inte velat. Velat försöka. Mest för att jag varit så ur balans med tider och ångest och skit. Det är inte så värst bra. Jag bara... äsch det finns inte ens någon förklaring egentligen. Jag är bara inte så bra på det där.
 
 
Hittade lite gamla bilder när jag stoppade i sladden till en gammal extern hårddisk i den nya (ja typ, för mig alltså) datorn.
Mattes egen enmansiller. Elliott. Nu är det över tre år sedan han dog.
 
En av dom få skarpa bilderna på fröken Meja som finns.
 
Sötrumpan Alinda är något av en candywhore..=)
 

Kommentarer
Postat av: Erica

Svar: Du har inte någon som kan hjälpa dig med maten? Som t.ex. kan laga mat åt dig ibland, kanske göra matlådor som du kan ta av o.s.v.

Söta djur! <3

2013-09-03 @ 12:48:13
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Maja

Säger lite som ovan, finns det något sätt att din kille kanske kunde hjälpa dig? Vet att du helst inte vill att han ska behöva handskas med det, men han måste väl vilja ditt eget bästa också?
Sv: Jo, det har du helt rätt i. Dock blir det mycket matlådor på eventen, utom då det faktiskt vankas mat, för jag måste ju äta och man vill ju inte sinka gruppen genom att behöva stanna för att köpa mat, som är så tråkigt..
Massa kramar! <3

2013-09-03 @ 14:05:37
URL: http://singyourownsong.blogg.se/
Postat av: tess

Illrar är så söta :)

jag äter jätteoregelbundet och inte så nyttigt, tycker det är jättetråkigt att laga till mat och sånt..

2013-09-03 @ 15:41:10
URL: http://www.nattstad.se/Pregzilla
Postat av: beayourdreams.blogg.se

Ta dig i kragen nu! Det är en ny vecka och du har all tid att få tillbaka rutiner och kontinuitet. Jag vet att du kan! <3 Laga matlådor som de två ovan pratat om, skit bra!

Sv: Gud ja! Skulle först till ena affären men fick gå till den andra.. Bad mamma hämta mig - himla höst kallt minst sagt! Vi hade åska, regn och lite hagel vi!

Aha.. Jag förstår. :l Jag går som sagt inte emot dig! Vill som sagt bara veta hur de är så att säga, alla är ju olika. Jag tror inte att du ljuger i alla fall eller tror tvärtemot dig, utan rent praktiskt är de vad jag menar. Säger du som du säger så är det så - bara du som vet det. :) <3

Hmm.. De är ju väldigt konstigt.. Har du övervägt att ta blodprover nu och se hur de ligger till då? Kolla ämnesomsättningen och så vidare? Du kan ju ha någon struma(?) som gör att ämnesomsättningen är störd.. Bara ett tips, säger inte att det är så men för att få svart på vitt liksom! Förstår att de inte är lätt att skita i träningen.. Men att vara helt orkeslös efter träningen är ju heller inte så bra, känns lite som att man gör av med all energi där och sen kan man lika gärna sova till nästa träningspass liksom.. :P Så länge du orkar är det OK men ja, som sagt.

Ska testa göra brödet vid tillfälle, vet inte om vi har någon gjutjärnsgryta.. Men kanske kan låna utav någon, haha. Men 3 vetemjöl och sedan då? Havremjöl?
Halvtimme, ut och sen in igen? Varför de? :P För att den ska vara lite hanterbar att göra till en boll?

Exakt, buss till Uppsala tar väl lite mer än 1 timme.. ;)

2013-09-03 @ 15:49:51
URL: http://beayourdreams.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0