Argument?

Det finns många anledningar till att jag inte gillar medicin. Som den här:
 
Läkarsamtal. Jag berättar att jag inte upplever effekt, att jag har ett antal biverkningar bland annat misstänker jag att min ångest bli värre och jag mår illa. Med andra ord sänker den just nu min redan låga livskvalite. Läkaren säger att ja, nej, vi ska nog höja eller prova annan sort. Fast inte just nu, för just nu ska han vara borta i tre veckor. Då vill han inte pilla med höjningar och byten. Att det jag höjde doser tidigare under sommaren när han var borta via annan läkare på mottagningen och sjuksköterskan som håller koll på min uppföljning verkar glömt. Så han undrar om jag kan stå kvar på den här dosen tills han är tillbaka igen.
 
Tills det passar dom att göra något så undrar han alltså om jag kan tänka mig att må illa varje dag, ha mer ångest (troligen, svåravgjort vad det beror på men jag misstänker medicinen) och bli sittande varje morgon, oförmögen att ta mig för något i någon som helst vettig tid, komma försent till saker och mest vilja dö.
 
Det är en orsak till att jag inte är så förtjust i att ta mediciner.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Att han ens frågade en så dum sak:(

2014-08-15 @ 13:10:23
URL: http://sessie.se
Postat av: Helene

Jobbig situation. Kan du inte sluta med medicinen tills han kommer tillbaks?

2014-08-15 @ 21:52:01
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Postat av: Maja

Tycker det är väldigt dumt att han inte kan låta dig byta medan han är borta - du mår ju bevisligen inte bra utav medicinerna så då ska du inte behöva lida för det.
Styrkekramar! <3

2014-08-16 @ 10:41:21
URL: http://nolicedere.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0