Intighet

"Du är ganska trött på att må såhär va?"
 
Jag sitter ihopkrupen på golvet hos samtalskontakten, dödstrött, frusen och uppgiven. Jag tänker och försöker känna efter och få ihop tankar och känslor och ord till något som kanske stämmer överens med verkligheten. Letar i kropp och hjärna efter ett svar.
 
"Nej, eller, det spelar ingen roll."
 
Jag kan inte hitta den känslan han frågar efter. Jag är inte trött på att må såhär, jag är inte. Det är helt enkelt skitsamma.
 
 

Kommentarer
Postat av: TicTacToe

Trots att du inte kanske känner att du hittar orden lyckas du ändå förmedla hur du känner via detta inlägg. Tror att jag kan tänka mig in i känslan, men som du skriver så är det svårt att beskriva den.

Jag undrar ofta vad min psykolog är duktig på. Han har med stor sannolikhet inte jobbat tidigare med ätstörningar men är bra påläst om det. Har förstått att han jobbat överlag med ångest och patienter med OCD samt har han varit skolpsykolog men han är så ung så han kan inte ha så stor erfarenhet och det är synd för jag saknar att han inte kan se tecken och jag är alltför blyg för att ta eget initiativ att ta upp saker. Jag har lätt för att prata och han skulle lätt kunnat plocka upp en massa olika aspekter eller så är det så att KBT är så himla strukturerat att man inte får gå utanför det ämne man ska hålla sig till.

Förstår att allt är relativt beroende på hur mkt man svänger i vikt. Hur länge har du klarat dig utan att väga dig? Det är sjukt svårt att låta bli att väga sig men det skulle nog vara bra för dig att ta en paus, du mår ju inte bra av att se den svängning som sker just nu.

Hoppas att remisserna går snabbt och att du denna gång får bra hjälp som passar dig.

2014-12-11 @ 10:57:22
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: S

Vännen. Styrkekramar i massor. Även om de inte hjälper ett dugg. Jag önskar jag kunde göra något.

2014-12-11 @ 18:01:01
URL: http://urblekt.blogg.se
Postat av: Elin

Ibland räcker det faktiskt med kramen, Hanna. Den behövs idag.

Det är okej att inte vara heller. Ibland får det räcka med att halvexistera i något vakuum där man inte riktigt finns.
kramar

2014-12-11 @ 18:13:07
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hoppas nu att du får den hjälpen du behöver♥

2014-12-12 @ 19:43:17
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0