My feet are made for walking

Jag går. Och går. Faktum är att jag älskar att gå. Det är ett tillstånd mer än ett sätt att ta sig från punkt a till punkt b. Meditativt. Även fast jag går fort. En del undrar hur jag hinner med att njuta av utomhuset när jag sprintar iväg som jag gör. För mig är det inget hinder. Tvärtom trivs jag ännu bättre när pulsen höjs lite.Det är klart, får jag på mig en tung vandringssäck eller ska gå en heldag så blir ju tempot lägre men om det bara rör sig om en tre fyra timmar så går det oftast ganska fort. Det är så jag går. Det är så jag trivs. Från i torsdags till idag har jag gått ett antal mil och det känns bra. Jag måste bara komma ihåg att byta ryggsäck till en som har höftbälte och avlastar min rygg. Så jag kan se ut ännu lite mer som en vilsegången fjällvandrare eller tysk turist. Fast jag är född här.
 
 
Varken moderiktigast eller renast men helt fantastiska.

Kommentarer
Postat av: S

Mjaaae jag menade inte migrän. Skrev under inlägget om att äta för mycket ;))..
Ah det e super att gå!

2014-02-03 @ 23:55:01
URL: http://sceletorya.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Tack och vad fin du är som är glad för min skull :D
Okej, förstår.

2014-02-04 @ 15:22:58
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Åh nej, är man laktoskänslig är nog inte en mcflurry så optimalt... :P men det finns ju iaf tofuglass, den brukar jag äta hemma och den är riktigt god! :) har du smakat den?

Skönt att det blev bättre iaf!

2014-02-04 @ 18:25:47
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Maja

Gå är egentid för mig. Då tänker jag, då mår jag dåligt men får också chansen att tänka efter & fantisera om verkligheten inte behagar.
Sv: Han läser verken samma ämnen som mig eller samma år som mig så att plugga tillsammans är helt otänkbart, just eftersom att vi inte delar några kurser...
Kram! <3

2014-02-04 @ 18:42:40
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Anonym

Åh, att gå är riktigt skönt. Jag är dock Väldigt trög i starten. Jag kan sitta i typ timmar för att samla mig för att mer eller mindre våga gå ut.
När jag väl kommer ut så är det svårt att gå in.

Gällande dina skor - de ser ruskigt bekväma ut, och det är viktigare än mode och renhet kan jag tycka ;)

2014-02-04 @ 18:43:04
Postat av: Sessie♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag gillar att gå om man typ åker till något ställe som inte är ett vardagsställe. Att gå häromkring där jag bor är inte något jag njuter av. Går promenader med hunden, men det är ju för att jag är tvungen.

Ja, jag fattar inte varför den ska vara så motarbetande:'(

2014-02-05 @ 12:49:00
URL: http://sessie.se
Postat av: Lissie

Jag gillar också att gå, det är något visst med det. Fast jag brukar inte uthärda i flera timmar, starkt av dig! Men det låter ju bra att det finns något som fungerar meditativt, fortsätt med det, så länge det är av rätt anledning du vet. Jag hejar om jag ser en tysk turist, lovar :)

2014-02-05 @ 22:19:50
URL: http://fairlynuts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0