Förtydligande

"Nej men det är ju inte så mycket mat."
 
Alltså. Nej det kanske inte ser ut som så när man bara läser för det står inte att jag ätit tre bigpackglasspaket, fyra familjepizzor och tre skålar chokladbollssmet. Men det är mer än jag behöver. Bara mandlarna och godiset är ungefär hälften av vad jag behöver få i mig energimässigt under en dag. Att då äta fyra lussebullar, om än små, mackor, riskakor, gröt, frukt och mat gör att det blir mer än jag gör av med. Och nej, jag menar inte att det jag behöver äta är för lågt. I det här exemplet tänker jag mig att 2500 är vad jag kan tänkas behöva.
 
Sedan är jag inte så aktiv som folk verkar tro. Faktum är att jag är rätt lat egentligen. Jo jag tränar dagligen, det är sant. Men vi pratar inte två timmars löppass dagligen. Dom flesta dagar är det en dryg timmes klättring varav halva tiden spenderas sittandes eller ståendes för att fundera ut vad jag ska göra eller bara vila. När jag är på gymmet kör jag kanske en timme och av dom max fem minuter på en konditionsmaskin. Löpningen jag ägnar mig åt är antingen "distans" 30-40 minuter eller intervaller i kanske en halvtimme. Resten av dagarna sitter jag på arslet.
 
Varje kväll är någon form av orgie i straffätande för jag mår så dåligt att jag bara stänger ner allt och äter fast jag går upp i vikt och har på något vis kapitulerat och gett upp.
 
 
När är det tillräckligt illa för att man ska få lov att ge helt jävla tvärupp?

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Alltså jag menade liksom inte att förminska dig på något sätt. Förlåt. Det var nog mest att jag, som har bulimi, hetsäter så groteskt stora mängder att jag är lite känslig för vad människor definierar som hets. Men det ligger ju hos mig, och är nog inget jag borde skrivit alls. Att straffa sig med mat är hemskt :( Så effektiv självbestraffning och så fruktansvärt jobbigt.

2014-01-22 @ 05:43:58
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Jag tänker inte säga emot dig eller något, jag tror du har rätt bra koll på dig själv, men jag kan inte rå för att jag oroar mig. Vill dig väl.

2014-01-22 @ 16:45:32
URL: http://sessie.se
Postat av: Diana Doss

jag vet precis den där känslan efter att man hetsätit och maten står en upp i halsen. spymätt. och man tänker, aldrig mer!!! så kompenserar man det man hetsat och sen dröjer det inte länge förrän man hamnar där igen. kroppen går på sparlåga och skriker efter energi. det enda sättet att bli av med hetsätning är ju att ge kroppen tillräckligt med mat. vet att det är tufft och det tar tid, men det GÅR!!! nu kan jag inte förstå hur jag kunde vräka i mig vissa saker..

sv: ja, gott och enkelt, kan det bli bättre liksom? hur kommer det sig att just scones och pannkakor är svårt?

2014-01-22 @ 18:31:38
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Marie

Det var inte alls meningen att förminska din känsla och det är klart - räknar man kalorier så kan det ju kännas mycket. Men jag tänkte nog mer att det är många som kan äta sådär en dag, som inte har en ätstörning - att det inte per automatik är sjukt att äta så. Fast det är ju inte precis friskt att känna som du gör.

Haha, ja tävlingen gick rätt bra. Hon var nöjd, fast det tog henne 22 min att åka 600 meter :-D. Men hon har ju inte fyllt fyra ens så det är bara roligt så länge hon inte är medveten om att man åker på tid och så. Storebror, snart sju år, har så höga krav på sig själv och det är så synd om honom. Han får hoppa över tävlingar ett tag, det är ju meningen att det bara ska vara kul när man är liten.

2014-01-22 @ 21:11:28
URL: http://nissetroll.blogspot.com
Postat av: Elin

Hej där. Nu kommer ett jättesent svar. Kämpar här pp avdelningen så blir att svara på typ kommentarer om dagen. De sista två dagarna, så inte kommit så långt. :/

Är tungt att läsa om dina dagar, lider meddig, jag vet hur du kämpar. Att det är svårt att acceptera sig själv när man har de brister du har, som ju beror på en sjukdom - inte dig.
Kram

2014-01-22 @ 22:55:18
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Ja, det är det...
Du är ingen avart. Du är så värdefull!

Jag har med straffätit :O eller nämnde jag kanske det redan.
Faktiskt. den här livsstilen. Äta rätt, träna rätt. Det är bara stressande och dessutom är det inte dessa sakerna man lever för. Vad är det för liv att äta rätt och träna rätt? Likadant tvärtom. Saken är att om man siktar in på att göra rätt gör man bara fel. Kan vi inte bara kasta bort den här livsstilen? det är väl inte ens en livsstil. Är inte livet mer än kläder och kroppen mer än maten?

Ja, man tränar för att bli snygg och på få sig snygga kläder, men livet är verkligen mer än detta.

Kramar

2014-01-24 @ 20:04:21
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Erica

Jag tycker man aldrig ska ge upp! <3

2014-01-24 @ 22:27:05
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Maja

Själv kan jag lätt intala mig själv att jag ätit "för mycket" trots att det inte är fallet. I ditt fall handlar det ju mer om hets & jag förstår hur extremt jobbigt det måste vara. Speciellt då alla säger att du äter för lite.
SV: Känns dock inte som att de kommer acceptera mig, men håller tummarna...
Massa styrkekramar! <3

2014-01-26 @ 12:00:15
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Sessie♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Hur går det för dig Hanna?
kram

2014-01-27 @ 16:35:16
URL: http://sessie.se
Postat av: Silverglitter

Undrar precis som Sessie, hur är det med dig? Jag tänker på dig!

2014-01-28 @ 10:48:05
URL: http://silverglittrande.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0