Jomensåatte

Jag har mått precis så dåligt som bristen på ord antyder.
 
Jag mår precis så dåligt.
 
Jag sträckser på djurakuten, jag dricker te. Jag tränar fast jag har vansinnigt ont i ryggen stundtals. Jag försöker få tiden att gå fast jag inte ens vet varför jag vill att det ska bli imorgon.
 
Jag gråter så sällan. I tisdags satt jag på helspänn med ångesten flödande i kroppen och försökte hålla världen från att gunga och tårarna bara rann fast vi inte ens pratade om något som var särskilt jobbigt. Jag orkade bara inte. Jag är för bra på att trycka ner allt jag känner och när jag kommer dit får jag må dåligt. Då släpper det.

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Finns nog inte så mycket tröstande att säga, i alla fall inte som gör skillnad just nu. Men jag tänker på dig, och hoppas så att det lättar lite snart.

2014-01-17 @ 21:50:50
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Erica

Svar: Oj, har aldrig varit med att behöva köa för att få träna. Eller, det klart att vissa maskiner är upptagna ibland, men jag har inte varit med om att a l l t har varit upptaget om det var så du menade nu!?

Det är okej att må dåligt. <3

2014-01-18 @ 13:33:05
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Aha, låter svårt att balansera det :O
Ibland undrar jag om det inte är extremt att så många har något som aspergers, autism och adhd? eftersom hur vet man att man har det liksom? även jag kan ju ha något utav det. Å andra sidan är det bara min personlighet, eller konsekvenser av vissa händelser i mitt liv. Men du vet, Gud har helat mig en hel del. Jag har både haft ångestattacker, ätstörningar, skakningar, gråtattacker och en massa annat. Har känt mig så död senaste åren, men det har blivit bättre. Ett tag var jag även väldigt utlagen så fort någon pressade på mig att utföra något, som att bara kolla mailen. Jag kollar dock väldigt sällan mitt mail ännu. Ibland har jag svårt att svara människor genom nätet för finner inte ord. Men det där har också blivit bättre. Jag tror det alltid kan bli bättre :) och det kommer bli bättre för dig med.

2014-01-18 @ 16:49:08
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Maja

Ibland måste man tillåta sig själv att må riktigt dåligt. Jag är en sådan som lätt förnekar det; att är bra med mig men hur mår du?
Andra kommer i första hand vilket leder till att jag sakta men säkert tappar fotfästet.
Massa kramar! <3

2014-01-18 @ 17:06:29
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Helene

Hoppas måendet vänder snart. Har du provat att rita evighetsteckningar? Typ att fylla ett papper med olika mönster. Väldigt avslappnande tycker jag, och går bra att kombinera med annat som att lyssna på musik/ljudbok, titta på film, prata.

2014-01-19 @ 13:18:56
URL: http://helenesoderberg.blogg.se
Postat av: Diana Doss

önskar att det fanns något jag kunde göra för att hjälpa dig!

sv: absolut!!! vänskap som varar för evigt!

2014-01-19 @ 16:45:03
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Johan

Jag vill att du tar hand om dig. Varför? Jag känner ju egentligen inte dig? Ändå voll jag det. För att du är värd det. Du är värd att må bra, skratta, le och vara glad, utan en gnagande ångest där inne som du vet förr eller senare kommer slå till.

SV: Ja, det var ett väldigt bra år måste jag säga. Några mindre roliga grejer, som knäskadan och formdippeen, men i stort har det varit bra tycker jag :)

Kram

2014-01-20 @ 14:48:04
URL: http://schumacher4ever.blogg.se
Postat av: Lissie

Åh :( Hoppas det hjälpte lite att släppa ut lite tårar iallafall. Jag önskar jag kunde...

2014-01-20 @ 18:56:40
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Johanna

Hoppas det känns bättre nu fina du!
och tack för att du sa det där om iller, kan ingenting om det haha ♥

2014-01-20 @ 23:12:08
URL: http://overklighet.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0