Den där liknelsen med brunnen ni vet...

Ni vet när man tror att man är längst ner. Verkligen på botten. Så öppnar sig marken under en och det visar sig att det är fritt fall neråt igen. En gång till och igen.
 
Nu provar jag en ny nivå igen. Idag kunde jag inte förmå mig att klä på mig. Jag satt och grät i sängen och fick hjälp att göra det.

Kommentarer
Postat av: Silverglitter

Fina du. Jag önskar verkligen att det lättar lite för dig snart.

Har vården koll på hur illa det är? Jag vet att det inte alltid ger något även om de har det, men det känns helt orimligt att du ska behöva ha det så här. Någon mer hjälp bör finnas.

Jag tänker på dig.

2014-03-10 @ 08:22:00
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Maja

Jag önskar att det fanns någonting jag kunde göra för dig, skickar tusen och åter tusen styrkekramar gumman! <3

2014-03-10 @ 15:21:03
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Elin

Blir så förbannad på livet och verkligheten när jag läser att du mår så dåligt som du gör. Får kämpa med så mycket ingen ska behöva kämpa med. Ingen, och särskilt inte du. Ge inte upp livet, men ge upp dagarna är okej. Det behövs, ibland ett tag, ibland ett längre tag. Det känner ju bara du. <3

Är ju det. "gör andra saker istället när du vill skära. Härda stunden så går det över. Men för fan, om rakbladslängtan är där HELA TIDEN. Ska jag skjuta upp hela livet då eller..?

Hm ja är ju olika det där. Alla kämpar ju med olika saker, olika svårighetsgrad, det beror ju på vart i livet man är menar jag.
kramar

2014-03-12 @ 23:43:21
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0