Tisdag 25/3

Skitdag. En sådan dag när knäckebröd kan ge ångest. Knäckebröd utan pålägg. För det var inte en del av planen. En sådan dag när benen inte orkar gå en meter till men hjärnan tvingar dom att fortsätta. En sådan dag när allt gör ont och det blir svårare och svårare att stå emot det destruktiva för varje minut som går.
 
"Försöker du stå emot, försöker du distrahera dig?"
 
Ja, varför tror du att jag är så trött. Jag är dödstrött för jag ägnar min vakna tid åt att slåss mot kraften som driver mig till misshandel av mig själv. Jag sitter uppe flera timmar efter att jag borde gå och lägga mig. För jag behöver fokusera på något för att inte falla. Först när ögonen praktiskt taget går i kors vågar jag slappna av litegrann och lägga mig i sänge.
 
Att jag faller är inte för att jag inte kämpar. Det är för att orken tar slut.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

vissa dagar är skit. men blicka framåt. nya dag, nya tag.

sv: dippen var smaskens! men ja, inget mer veganprotein. barsen är inte heller särskilt goda alltså?

jo, jag vet ju det egentligen.. de är inte direkt specialiserade på något så allt de kan göra är typ att se till så man inte tar livet av sig. men nån form av behandling går väl att få också, eller?

2014-03-25 @ 18:10:14
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: fanny

Sv: Jag är på avdelning 24 :)tack för tipset!

2014-03-26 @ 16:05:03
URL: http://blanchettlove.blogg.se
Postat av: Silverglitter

"Att jag faller är inte för att jag inte kämpar. Det är för att orken tar slut." precis, exakt så är det. Och det är tungt, tänk om alternativet "börja försöka" hade funnits, så mycket lättare det hade varit att finna en utväg då.

2014-03-26 @ 16:24:04
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Elin


Det där sista du skrev är sanslöst träffande... :( Det gör ont att inse det. Dubbelt upp tycker jag. Jobbigt att inse att man inte orkar, men också jobbigt att inse att människor runt en faktiskt tror att man inte försöker.. Det är nästan lika smärtsamt för min del i alla fall.

Ja, är tacksam för helgen, den var verkligen bra. :) Lite trist bara att man inte tycker man är värd att må bra så man misshandlar sig själv.

Vilken hjälp tror du har störst chans att "ge" dig friskhet?
kramar

2014-03-26 @ 22:32:24
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0