Morgonskriverier

Tidigarelagd psykologtid och upp långt före jag orkar. Eftersom jag är sämst på att komma i säng. Igår hade jag som vanligt bra intentioner och var på väg i säng i en helt okej tid, kanske inte hade blivit riktigt åtta timmar (som förvisso inte räcker men ändå), men... jag är människan som kan ägna en timme åt att borsta tänderna och kissa. Det är det enda jag egentligen gör på kvällen innan jag ska sova. Men så fastnar jag. Med tandborsten hängande i munnen klipper jag tånaglarna, hittar spännande finnar eller pormaskar på ryggen, fastnar i ett korsord eller mobilspel. Fast jag är hur trött som helst. Och inte tusan blir tänderna särskilt välborstade heller. Jag tuggar ju mest på tandborsten.
 
På morgnarna går den biten bra mycket fortare. Fast det beror allt som oftast på att jag har fastnat i något annat innan och har ungefär fem minuter på mig att tvätta mitt ansikte, klä på mig och borsta tänderna. Då blir jag väldigt effektiv=)

Kommentarer
Postat av: Maja

Är ganska effektiv både morgon & kväll, mest för att jag tycker att det är så tråkigt att göra dessa 'vanliga' saker.
Massa kramar! <3

2014-05-08 @ 17:47:37
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Diana Doss

hahah, känner igen mig PRECIS!!!!

sv: nej, vanligtvis brukar han vara glad i humöret och även i maten :) men inte igår.

aha, okej.. har inte riktigt fattat vad ect är?

ja verkligen. jag försöker att inte kolla mobilen stup i kvarten som jag gjorde ett tag. går tex sällan in på fb på mobilen längre om jag inte är hemma. alla händelser finns ju kvar tills man kommer hem liksom. men brukar varva ner med datorn på kvällarna jag med.

2014-05-09 @ 00:02:35
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Elin

MOHAHAHA! Ursäkta att jag asgarvar här, men du beskrev just mig. Imorse vaknade jag 40 minuter innan jag skulle vara på praktiken - det tar 35 att gå ^^ Så det gick på cirka fem minuter att göra alla de saker du just nämnde. Plus halsa i mig ett gäng tabletter. Det hann jag också ^^

Så vad tror du kan hjälpa dig? om han inte kan det menar jag?
kramar

2014-05-09 @ 01:41:05
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: ida

Hahaha! Exakt sån är jag oxå på kvällarna. Gör tusen saker med tandborsten hängandes i mungipan. Sen känner jag mig duktig som tror jag borstat tänderna sååå länge ;)

2014-05-09 @ 15:11:12
URL: http://iminetta.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0