Energinivå noll

Under helgen har jag haft en sak varje dag. Inga stora grejer. I fredags var min bror med flickvän här och fixade tv och åt. I lördags firades Jonathan hemma hos hans föräldrar med dom och hans bror med sambo. Söndag var balkongstädning med hjälp från den bästa tant P. Inget stort, inget som involverade massa okända människor eller projekt som var fysiskt jobbiga.
 
Inatt sov jag elva timmar, vaknade upp dödstrött. Vilade (från att sitta upp framför datorn) i två timmar på eftermiddagen innan jag överhuvudtaget kunde tänka tanken att göra något. Jag gick ut och sprang och tänkte på brända kalorier. Kom hem och hamnade i sängen igen för att samla kraft nog att ta mig in i duschen.
 
Det är vad jag har gjort idag och hade jag inte totalvägrat mig själv sånt så hade jag förmodligen legat i sängen och halvsovit hela dagen. Eller, inte förmodligen, jag hade gjort det. Jag tvingade mig till precis allt idag.
 
Jag har exakt ingen energi eller vilja till något. Den deprimerade sanningen. Psykisk ohälsa när den är som bäst eller något.

Kommentarer
Postat av: Emma

Känner igen känslan av att vara dödstrött trots bra nattsömn, har det så varje dag :(

2015-04-21 @ 09:40:39
URL: http://mejomitt.blogg.se
Postat av: Nathalie

Känner också igen känslan :( går omkring som i en dimma hela dagarna. Egentligen varken trött eller pigg, bara ingenting typ. Massa kramar!!

2015-04-21 @ 11:34:47
URL: http://nouw.se/naatly
Postat av: Maja

Vet verkligen hur du menar. Jag har varit i precis samma sits, fast utan att jag var medveten om det. I somras t.ex. Jag fattar inte hur jag, med en undervikt och svåra tvång + väntan på besked från capio, kunde jobba så pass mycket som jag gjorde...
KRam! <3

2015-04-21 @ 20:44:24
URL: http://singyourownsong.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Känner lite likadant. Fast i natt fick jag ju ingen vidare sömn, så det spelade nog in en del också.

Sv: Ja, en del verktyg har man ju fått. Men just i stunden har jag svårt att tillämpa dem för då är det enda jag tänker på själva ångesten.

Ja, kanske det. Jag har tänkt typ att man "springer ner" det man ätit för det blir alltid bättre efter ett toalettbesök :P

2015-04-21 @ 23:31:51
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Känner exakt likadant. Jag skulle kunna sova dygnet runt. Är så himla trött:(

2015-04-22 @ 14:02:58
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Ida Jansson

Min nya blogg är http://onlyonewaytogo.blogg.se
Om du vill läsa. Kram

2015-04-25 @ 10:49:08
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Postat av: TicTacToe

Fasen att du ska behöva ha det så här :-(
Svar: Håller med självinsikt är inte bara av godo..
styrkekram

2015-04-25 @ 17:54:54
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: Helene

Min vecka har varit jobbig och tråkig eftersom jag vart (är) förkyld. Mycket tv-tittande och sitta vid datorn - samt alldeles för mycket onyttig mat i ett desperat försök att göra de båda förstnämnda aktiviteterna lite roligare.

2015-05-10 @ 22:29:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0