En ensam kväll

Det var vad min torsdag var. Första sedan innan jul och det brakade till  såklart. Allt jag stängt in, allt jag inte gjort, allt jag låtit bli. Hej akuten är summeringen.
 
Idag efter för lite sömn trots att jag var hemma i bra tid så har jag varit trött. Promenerat. Haft äckelångest. Allt det där vanliga.
 
Dagens jag.

Kommentarer
Postat av: TicTacToe

Ja allt förebyggande arbete oavsett om det gäller fysisk eller psykisk hälsa skulle ju i längden minska den totala kostnaden. Som du säger skulle det även bespara flera människor ett stort lidande.

Ja, vad hände där liksom?! Vid en tidpunkt så kändes det som att alla blev gravida! Jag har tur som mestadels har singelvänner så är ju inte efter när det kommer till att jämföra sig med dem men jag känner mig efter i vad jag skulle velat ha upplevt/gjort vid denna ålder. Det är ju idag ovanligt att gifta sig som ung och träffas så tidigt men jag tycker inte alls att det låter tråkigt. Mina föräldrar träffades när de var 16 och de är fortfarande gifta så jag tror att det är en fördel att svetsas ihop i tidig ålder. Man bygger upp ett liv ihop än att två personer redan skapat varsitt liv som är svåra att sammanfläta? Allt har ju dock sina för- och nackdelar men kul att ni har funnit varandra så tidigt :)

Där håller jag med dig, jag gick upp på mindre förr än vad andra sa att man går upp av. Men det kan ju ha att göra med att jag inte åt av allt och då kunde inte alla ämnen tillgodogöras så att jag la på mig istället. Kan det vara så nu för dig? Att din minimala kost gör så att ämnesomsättningen "fuckar ur"? (ursäkta ordvalet). Sedan spelar tiden roll, har man misskött sig i flera år så reagerar kroppen inte som en som misskött sig under en kortare period.

Hur länge har du haft en ätstörning? Hur började den?

Hehe gillar tyvärr inte öl och skulle inte vilja lägga till ett alkoholberoende på listan ;)

Fasen vad jobbigt att vara ensam när du mår så här, förstår att det blev övermäktigt. Väntar själv på att försöka överleva denna kvällen då jag ska vara ensam för första gången på flera månader men jag har förberett mig på att ta benzo om jag inte klarar av att stå ut.

Inte lätt att ha samtal när man känner som du gjorde. Vet att man bör undvika kommentera andras kroppar, men du ser tunn ut <3 Är det fortfarande frukt och the/kaffe som är det enda du får i dig?

2015-01-10 @ 11:01:04
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: Elin

Det kanske inte är så lämpligt att du är ensam när du mår såhär? Ingen kritik mot er vardag eller så, men akuten är ju inte så nice.

Var längesen jag sumpade en chans med mening. Inte för att det hänt så många gånger, men ja, det har hänt.

Och du har rätt, allt hänger inte på en person, inte ens en själv. Är man sjuk behövs otroligt mycket stöd, oavsett sjukdom.

Tack snälla du. Det känns skönt att någon tror på mig, eftersom jag ofta inte gör det själv. Svårt att tro på att jag ens är kapabel att försöka på riktigt.
Varför åkte ni hem på bröllopsdagen? Någon annan dag hade väl varit roligare? Någon dag senare menar jag?
Haha nej sant.
kramar

2015-01-10 @ 19:18:16
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Lissie

Åh. Tänk om "allt det där vanliga" kunde vara en fungerande vardag... Jag vill bara svära.

2015-01-10 @ 22:08:10
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Lissie

Åh. Tänk om "allt det där vanliga" kunde vara en fungerande vardag... Jag vill bara svära.

2015-01-10 @ 22:08:11
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: Elin

Det har du rätt i, ibland är det så svårt att tro att det finns något bra, någon som är värt att kämpa för, men ja, det blir tokigt tänkt emellanåt.

Nej fungerar ju inte så bra heller. du har inte funderat på att skaffa en kontaktperson som kanske kan ge lite stöd?`Eller vågar du inte släppa in?

Okej, då så. Så länge ni hade det bra ändå på resan så spelar det ju ingen roll vad man hittar på och vad man planerar. :)
kramar

2015-01-11 @ 13:53:59
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Vännen, man verkligen ser på dig på bilden i hur dåligt skick du är. Jag blir så arg att det inte finns något sätt att hjälpa dig. Du kommer ju gå under om inget händer snart:/

2015-01-12 @ 18:15:46
URL: http://patriciac.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0