Always look on the bright side of life...

Well.. inte min bästa gren och det känns bara falskt och fel egentligen men eftersom ingen blir uppmuntrad av mitt gnällande så behåller jag det för mig själv och berättar istället om vad jag har haft för mig på senaste tiden.
 
Typ provat att dricka fårmjölk. Tyvär inte direkt färsk utan mer spansk jättehögpastöriserad som håller i tre månader men vad tusan, bor man där jag gör så får man väl ta vad man hittar. Hur som, det smakar bra. Lite som att dricka en mild fetaost.
 
Varit ute litegrann. För att utomhus är bättre än inomhus. För att gå är bäst. Ungefär så.
 
 
 
Varit på illerutställning och ställt ut alla fyra, preimär för både Pim och Bengtson och dom skötte sig finfint. Alinda kammade hem en andraplats också. I pensionärsklassen=) Eftersom dom två små försöker riva/bryta sig ur valphagen vi använder för utställningar ägnade jag också större delen av förra veckan åt att sy en inredning till den som skulle omöjliggöra sådana aktiviteter och reducera stressen genom att ge dom mer lugn och ro när dom inte ser ut genom gallret. Jag svor mer än en gång när jag satt där med ett gigantiskt tygsjok och försökte vända runt det för att sy. Förutom det faktum då att hagen är åttkantig och min största gradskiva är mer i storlek för räkna matte i mattebok. Men det löste sig. Tummen är inte helt mitt i handen.
 
Själva hagen i fredags när jag drog den där lättade sucken och var färdig.
 
Bengtson poserar på utställningsdagen.
 
Som sagt, dom tog det med ro dom två ovana.
 
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Åååh, de är så otroligt söta!!! <3 och grattis till andraplatsen!! Riktigt bra grej du sydde med! Ingen tumme alls mitt i handen :P
Kram

2015-03-03 @ 12:09:15
URL: http://nouw.se/Naatly
Postat av: Patricia♔ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

De är så fina dina illrar♥ Vad kul att det gick så bra.
Haha, jag hade aldrig klarat av att sy ett så där fint "tält" eller vad man ska kalla det:) Du är duktig Hanna.

2015-03-03 @ 13:21:40
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Julia

De är så himla söta!

2015-03-03 @ 13:40:02
URL: http://enrymd.blogg.se
Postat av: Silverglitter

Så bra sytt! Och vad bra att du orkade med att ställa ut illrarna.

Jag tänker på dig.

2015-03-03 @ 18:19:31
URL: http://silverglittrande.blogspot.se
Postat av: Diana Doss

Hihi, de är så söta!

Sv: Nej, faktiskt inte! Läste igenom lite, ska kolla på länkarna på sidan. Tack :)

2015-03-03 @ 19:53:54
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: TicTacToe

Du är ju duktig på att sy, ser avancerat ut! :) Alltså älskar den sista bilden, ser ut som att din iller till höger ligger där och ler hehe de har det bra :D

Just vetskapen om att detta jobbiga kommer att hålla i sig ett tag gör det just så jobbigt, men får fokusera på att det också kommer att gå över. Ska försöka att ta hand om mig så gott jag kan.

Jag förstår dilemmat med vikten. Ätstörningen är ju så jäkla beroende av den att det blir svårt att ta sig ur om man inte får "ordning på den". Hoppas ändå att du ska bli fri från den och kunna äta igen .

2015-03-03 @ 21:10:53
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: Cecilia Hansen

Håller med dig att utomhus är bäst. Jag ska snart plocka fram kängorna, lite sugen på delar av bergslagsleden innan året vandring nikkalouta till abisko.

Svar: Jag har tänkt avverka lite sörmlandsled under året, även om det inte är nära samma sak som att komma upp på kalfjäll så är det rätt fint det också.
uppfortsomfan.blogg.se

2015-03-05 @ 10:43:14
URL: http://ceciliahastochnu.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0