Alternativet som inte fanns.

Helt plötsligt en dag är jag där jag aldrig trodde jag skulle hamna. Det där jag var så säker på att jag inte skulle göra. En måndag i november har jag gjort det där jag inte skulle. Det jag sagt att så dum är jag inte så jag gör det. Det var jag. Nu är jag hemma och har fortfarande inte riktigt greppat att det skulle vara allvarligt. I papperskorgen ligger kolflaskor och nålsättningsskräp och påminner om hämtning med blåljus. Timmar på akuten med provtagning och motgift och sedan avdelning och mer medicinering. För att skydda levern. Två psykbedömningar och frikänd båda gångerna. Sent igårkväll hade allt gått in i kroppen och jag fick åka hem. Jag har fortfarande inte förstått att det är farligt. Jag känner ingenting inför det faktum att det kunde gått illa. Mest en axelryckning och ett jaha. Jag vet inte om det är för att jag inte vill förstå eller för att jag inte har ork att bry mig, att det är lite sak samma vad som händer bara jag får fly. Om jag är en fara för mitt liv? Ja. Ja, uppenbarligen är jag det. Jag är också immun mot vårdintyg.

Kommentarer
Postat av: Helene

Jag hoppas att du stannar kvar här i livet. Kanske kommer en dag då du mår bra. Du är både humoristisk, snäll och intelligent. Oavsett vad diagnoskriterier och fördomar säger så tycker jag att du är bra mycket bättre på att sätta dig in i andras situation än vad folk är mest.

2015-11-13 @ 12:46:54
Postat av: Allt oviktigt

Vet väl inte riktigt vad jag ska skriva. Förstår känslan du har, har känt så själv många gånger.Jag kan inte förstå hur du klarar dig från vårdintyg, känns som en självklarhet att du borde ha fått det

2015-11-17 @ 17:11:57
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/
Postat av: Silverglitter

Hur går det? Tänker på dig!! <3

2015-11-25 @ 20:39:43
URL: http://silverglittrande.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0