En egoexplosion

För att det inte finns något vettigare att bjuda på. För att jag har ont i munnen och förväntar mig att få laga hål när jag äntligen får komma till tandläkaren. Lång väntan när jag inte kunde komma när jag var kallad. För att jag är trött och kroppen är orolig och för att det svartnar och flimrar. För att jag inte orkar och för att jag inte har något att säga egentligen så blir det bara massa jag. Uppifrån och ner är från vinter till vår. Längst ner är igår.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Va fin du är! Har du färgat håret? Vet inte om jag minns fel, men har för mig du hade rött förut? Men de kanske var jättelängesen :,D
Kram

Svar: Nepp. Jag har inte färgat håret på i runda slängar tio år=) Då färgade jag det för övrigt just rött. Däremot kan det nog se mörkt ut nu efter en vinter i mössa och utan sol i ansiktet.
uppfortsomfan.blogg.se

2016-04-18 @ 18:19:04
URL: http://Nouw.se/naatly
Postat av: Ann

Fin du är! Kram

Svar: Tack så hemskt mycket=)
uppfortsomfan.blogg.se

2016-04-18 @ 22:33:18
URL: http://nouw.com/annorlunda
Postat av: lovisa

alltså supersöt frilla! :D

Svar: Tack=) Den kallas nog för "woke up like this, put my beanie on and tookitoff five hours later" ;)
uppfortsomfan.blogg.se

2016-04-20 @ 16:28:29
URL: http://polichinelle.se
Postat av: Elin

Gör ont i mig när du mår så här. Gör dessutom ont i mig för att jag vet hur det känns...

Ja verkligen tur. Hade blivit svårt att dela livet i två, för att dom inte kommit överens. Men de är kära i varandra dem också så har tur.

Vill vara hemma, kanske inte det som är det viktiga. Det viktiga är ju hur du överlever. Vilket ju inte är övertygande att du gör om du är hemma. Sen kanske en inläggning krävs rent fysiskt för att du ska få i dig näring, tids nog kommer det ju märkas (hur fort vet inte jag) att du inte äter och dricker.

Den äldsta är det likadant med hos mamma och pappa. Den äldsta får det som är kvar av smörbuttan osv. Tycker absolut dom ska ha den fördelen när de blir pensionärer. Ger du avmaskningsmedel och sånt också? Vi kämpar med fästingmedel just nu med våra vovvar. Finns en uppsjö, men jag vet ju vad jag vill ha. Krävs bara en ordination av veterinär, vilket blir dyrt om jag ska gå till en själv. Så väntar på att pappa ska prata med sin privata så jag bara behöver betala medlet, men slippa betala för besöket.
kramar

2016-04-20 @ 20:28:36
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0