Mera mindre kul saker.

Det fortsätter gå sådär. Veterinärbesök med gammelillern som inte oväntat visade hjärtproblem så nu inväntar vi tid för ultraljud och tills dess är hon satt på begränsad aktivitet. Dvs hon får inte busa alls. Eller ta några promenader egentligen. Vilket gör henne knäpp för om man frågar henne är hon inte alls dålig. Hon har tråkigt och tigger godis, sprintar runt fötterna, vill ha gurka och kräver mental aktivering. 
 
Igår toppade jag raddan av saker som inte riktigt är positiva med att bli inhämtad till psykakuten med polishandräckning. Ringde min sjuksköterska eftersom jag mår åt helvete rent ut sagt och psykologtiden blev inställd för han var sjuk. Hon blev oroad nog för att kontakta läkare som omedelbums skrev vårdintyg och vips så ringde två uniformerade män på dörren. Efter två timmar sittande på globänken på psykakuten dvs britsen utanför personalens glasbur där man är under konstant uppsikt fick jag träffa läkare, en av dom bra som jag träffat flera gånger och som lyssnar och fattar beslut efter situation och vad som sägs inte baserat på gamla händelser. Dessutom är han snäll nog att sy så jag slipper sitta och hänga på fler akutmottagningar. Hur som, jag fick åka hem. Om det är vettigt eller inte vet jag inte. Eller, det är det nog inte med tanke på hur jag mår idag men hellre må skit hemma än på psyk. Särskilt när det är fullbelagt och folk överallt.
 
På måndag har jag tandläkartid. Räknar iskallt med mina första hål någonsin. 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hur gamla är dina illrar?

Hur känns det för dig när läkarna skriver vårdintyg för att sen bara släppa ut dig? Jag tycker det är så hemskt att läsa hur mycket du lider. Fruktansvärt att vården har så bristande resurser. Önskar jag kunde göra så att du fick må bra! Kram

Svar: Dom fyller 2,3 och 8 under maj. Så en lastgammal och två i högform=)
Det känns så dubbelt. Å ena sidan blir jag livrädd och och får panik av vårdintyg och å andra sidan kan jag när jag tittar på det mer objektivt inte förstå hur dom gång på gång kan släppa hem mig så fort.
uppfortsomfan.blogg.se

2016-04-07 @ 18:19:34
URL: http://Nouw.se/naatly
Postat av: Elin

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om vårdens agerande i den här situationen (eller ett antal tidigare också i ditt fall).. Ska du verkligen vara hemma? Kommer du överleva alla dessa skador och försök du straffar dig själv med? Man får inte hur många chanser som helst, till slut säger kroppen ifrån.

Det låter ju ändå bra, att du har honom. Nu väntar "bara" att du ska må lite bättre så du kan ta emot hjälpen du får och kan använda den.

Är lite så med hundar också, ändrad kost har hjälpt många. Får alla dina illrar samma mat eller har du olika beroende på ålder eller så?
kramar

2016-04-08 @ 17:06:29
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: TicTacToe

Bra att de såg allvaret och tog in dig. Mindre bra att de lät dig gå hem så snabbt :(

Hoppas att det går bra hos tandläkaren imorgon och att du inte har några hål!

2016-04-10 @ 21:42:36
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0