Egentligen

Egentligen är jag en studsboll. Egentligen kan jag inte gå rakt fram från punkt a till punkt b utan att hoppa upp på en sten, sparka på en kotte och ta hoppsasteg vart femte steg.
 
Eller. Jag har varit mindre och mindre så med åren. Jag har blivit tröttare och tröttare. Min kropp orkar inte följa hjärnans impulser att skutta och snurra. Det spralliga har dött lite mer för varje månad som passerat, nedstämdheten och ångesten har tagit över bit för bit och jag har haft mindre och mindre ork att kämpa emot utmattningen som ligger som en blöt, tung yllefilt över min kropp.
 
Det finns inte energi och ork över till annat än att överleva.Ibland kör jag på blunda-ducka-spring-metoden och genomför en aktivitet och efteråt skulle jag behöva ligga i ett mörkt rum en vecka för att återhämta mig. Det är kanske det som sänker min livslust mest. Att allt jag gör tar energi. Det finns ingen situation som ger mer än den tar. Det går inte att leva så i längden. Det nöter ner en människa totalt. 

Kommentarer
Postat av: Elin

Förstår vad du menar. Orken räcker inte lika länge som den behövs. Lider av samma problem just nu.

Finns massa saker jag inte förstår, men det gör just nu ont att bli lämnad pga. "skitsak" (politik där vi inte var överens).
Jag har dock inga problem med att anse att våldtäktsmän ska dö en plågsam, ensam och långsam död. De förtjänar det. Men i övrigt håller jag med dig.

Precis det jag menar. Alla behöver få känna sig nedstämda emellanåt.
kramar

2016-02-12 @ 15:51:21
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: TicTacToe

Vet du vad som slog mig nu när jag läste din blogg? Du har börjat sätta ord på dina tankar och känslor mer nu det senaste. Jag tycker att det är positivt att du delar med dig och får ur dig lite av allt det du bär på inombords. Även om du kanske inte märker någon skillnad så kanske det kan göra stor skillnad att inte ensam bära på allt? <3

2016-02-12 @ 22:43:54
URL: http://tictactoe.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0