Japp

Efter alla "ta en kopp te"-råd och mina allt mer kämpiga försök att stå ut så kom dagen jag vetat skulle komma. När jag på akuten efter intox, precis informerad om att psyk skriver vårdintyg bara gick ut genom dörren i minusgraderna för jag orkade inte mer. När jag låg på avdelningen och ville dö och hade sådan ångest att övervakningen gallskrek för hela min kropp var urspårad. När jag låg där i nästa rum med vak från psykiatrin eftersom jag inte kan lova att inte gå, inte göra mig illa, inte dö. Igen och igen. Samma resa och skillnaden är väl att jag starkare känner att jag vill dö. Jag bad om hjälp den här gången för jag vill inte plågas ihjäl, ska det görasska det göras effektivt och snabbt. Nu är jag hur som helst hemma igen.

Kommentarer
Postat av: Ida Jansson

Önskar jag kunde göra något så du slapp denna smärta ❤

2016-01-05 @ 22:30:05
URL: http://onlyonewaytogo.blogg.se/
Postat av: TicTacToe

:´-( Vill att du ska leva, ge inte upp! <3

Tack för att du orkar att ta av din energi till att skriva kommentarer till mig. De är alltid så kloka och klockrena. Önskade att jag kunde ge tillbaka av den klokhet du har så att du kunde få kloka kommentarer tillbaka <3

2016-01-05 @ 22:38:31
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: Ann

"Ta en kopp te"!!! Ta dig i röven skulle jag säga till dom. Jävla nötter.

2016-01-06 @ 04:05:38
URL: http://nouw.com/annorlunda
Postat av: Viljaleva.devote.se

Ibland är deras råd så dumma att man vill gråta av förtvivlan. En gång sa de till min fostermamma att jag skulle kolla på melodifestivalen när hon ringde till bup akuten. Idioti. Dagen efter blev jag inlagd. Kämpa på!!!

2016-01-11 @ 19:59:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0