Någon växer

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Så jäkla söt

2016-06-16 @ 06:39:43
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se
Postat av: Anonym

Du e trött för att du har näringsbrist. Ser inte läkarna det är de ju helt inkompetenta

Svar: Njae alltså, jag har precis nyligen tagit en jäkla massa prover för att se om något fysiskt felar och jag är i princip frisk som en nötkärna, precis som vanligt, det är aldrig fel på mina värden utom dom gångerna jag haft järnbrist. Det var två värden som låg lite under normalen men inte så att det ska ge mig dom här symptomen. Både bra och lite jobbigt att det inte är något hyffsat konkret som felar. Jag har inte uppvisat näringsbrist på provtagning en enda gång hittills trots ett antal omgångar med rejäl svält. För närvarande äter jag såpass att jag rusar upp i vikt och har gjort så sedan juni ungefär.
uppfortsomfan.blogg.se

2016-09-21 @ 19:29:02
Postat av: Anonym

Jag hade ett BMI på 13 och enligt mina blodprover var jag också frisk. Det syns typ inte på dem. Kanske är det inte näringsbrist utan energibrist? Kan inte förklara det men tror inte ett blodprov ger hela sanningen. Man kan ju äta vitamintillskott som går ut i blodet och då visar det ju på friskhet hur mager man än är?

Svar: Nu är jag ju inte mager ett enda dugg eller äter några tillskott som skulle kunna påverka provsvar. Jag minns inte exakt vilka prover läkaren beställde men inget där var i princip avvikande, precis precis under normalen på d-vitamin och b-leukocyter men så lite att min läkare inte ens tyckte det var värt att säga något om. Fick svaren levererade av psykologen. Men visst, något är fel och inte syns det... vad är lite oklart. Tack för din input.
uppfortsomfan.blogg.se

2016-09-23 @ 19:27:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0