Min favoritfödelsedag

Kan jag omöjligt komma ihåg vilken det var faktiskt. Verkar inte ha lagt så många födelsedagar alls på minnet. Förmodligen gillade jag när jag fick min första cykel. Den enda jag kommer ihåg ordentligt är nog den när jag fyllde åtta och fick samlingsvolymen med alla Mimmiböcker som jag plöjde igenom samma dag. Vi var på landet det året. Annars är en lyckad födelsedag en sådan där jag får pannkakstårta. Större krav än så har jag egentligen inte.


Idag pratade jag med scä. Man kan omöjligt göra något fortare. Jag måste träffa läkare innan något alls kan hända och då är det ju väntetider. På vad som nu kan tänkas hända. Jag svälter ihjäl eller blir tokig i väntan på det så om dom har plats på avdelning så åker jag till psyk imorgonbitti. Wihi.. ehm.. näej. Men det här går ju inte.

Men.. utan mina älskade illrar, utan älskade Jonathan. Utan julstämningen vi skapat hemma... nej, jag får stå ut ett tag. För att kanske kunna delta mer på riktigt när jag kommer hem. Om jag får vara inlagd förståss.. dom kanske inte har plats och tid och ork. Vem vet.

Alinda älsklingsbus

 

CharmBelsebub

 

MysMeja

 

Valle Gos


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0