Misslyckad, misslyckad

Det står näringsdrycker på min köksbänk och skrattar åt mig. Hånar mig. Jag borde, jag borde vara duktig. DUKTIG FLICKA! Men jag får inte i mig. Börjar gråta och hyperventilera av att se dom. Hatar mig själv så djupt för att jag misslyckas. Det är det värsta jag kan göra. Misslyckas. Vara misslyckad.

Jag vill inte slösa 300 värdefulla kalorier på konstgjort sötat att dricka. Jag vill lägga varenda kalori jag vågar stoppa i mig på något som smakar gott. Varför slösa på sånt här?

Varför är jag bara en skithög som inte klarar? Misslyckad.

Nej, ingen toppkväll.

Kommentarer
Postat av: camilla

Precis sådär kände jag också när jag fick börja ta näringsdrycker! Jag kände att jag likaväl kunde äta de där kalorierna istället för att dricka en massa, jag menar för 600 kcal(dricker två) får man ganska mkt mat (eller choklad:P) som är betydligt godare. Men nu känner jag att det e lika bra att ta dem så blir man av med dem snabbare :) hur många ska du ta om dagen?

Kämpa på :D

2010-12-11 @ 05:54:09
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Lilla My

Du är inte misslyckad. Tänk inte så!!



sv: Som jag sa, skönt att någon annan också har dåliga erfarenheter av psykakuten.



Jag har tur som kan leva på min sambo, annars hade nog jag inte överlevt. Vårat samhälle är inte gjort för oss som står utanför systemet. Allt kraschades på att jag inte var inskriven på arbetsförmedlingen, men hallå, varför ska jag skriva in mej där om jag ändå inte kan söka jobb och jobba:S

Hela situationen stressar ihjäl mej. Jag vill ju få "egna" pengar. Vill kunna köpa en present till pojkvännen. Hur sjutton gör man?



Kram

2010-12-11 @ 08:59:14
URL: http://www.metrobloggen.se/minimy

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0