Svar

"Du borde verkligen kolla upp dina hormonvärden.. Inte i sjukvården för dom kan inte ett skvatt om sånt även om dom påstår det.
Jag tror att du skulle ha enormt mkt att vinna på att gå till en duktig näringsterapuet och få ordning på både kost och kropp den vägen, så du slipper denna eviga "jojabanting" där du inte kan äta tilräckligt utan att gå upp i vikt...
Kram"

Jag vet inte ens var jag ska vända mig, jag har troligen inte råd och ingen vill ta i mig ens med tång. Men jag tackar för omtanken. Jag har ju självklart kollat hormonnivåer hos läkare ett antal gånger då dom gillar att göra det när man är nedstämd och ångestdrabbad men om dom inte kan något så har ju inte det hjälpt=p Vad är det dom inte kan? Vem är bättre?


Kommentarer
Postat av: Elin

Synd nog har den som kommenterat rätt, det finns många saker där de inte är bäst på området. Dyrt som satan är det på andra ställen ja. Tror dock inte att du är så pigg på att ta prover ändå? Du har övertygat dig själv om att du mår tillräckligt bra.



Hur kunde du vända det på egen hand sen, efter inläggningen menar jag? Det är inte lätt direkt.

Vart var du inlagd då? Känner igen det problemet, de har en tendens att inte orka engagera sig mer än just vid maten. Då är problemet ordnat sen enligt dom.

Hur går tankarna nu?

kramar

2011-08-09 @ 00:01:44
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Patricia

När jag väl somnade sov jag helt okej. Idag tänker jag inte måla upp några planer över dag. Lever minut efter minut istället och hoppas på en bättre dag än igår.



Kramar

2011-08-09 @ 09:27:14
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Julia

Det blev ingen glass, jag tog en kaka ist.

2011-08-09 @ 10:05:04
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Jessica - En flicka som är stark

Det är så himla svårt att veta vart man ska vända sig... men samtidigt måste man första hitta nya ställen om och om och om igen för att tillslut hitta rätt hjälp.. hur jobbigt det än är!

2011-08-09 @ 13:11:39
URL: http://jessi91.spotlife.se
Postat av: camilla

åå men kladdkaka e ju iof inte fel det heller:P



du jag hatar också mens egentligen men efter att inte ha haft den i 2 år så hade de vart skönt om kroppen visar att den vill fungera normalt igen :)



men då får vi ta aladdin då:P fast just nu vill jag spy på choklad, har innom en halvtimme smällt i mig en portion risgrynsgröt samt 500g choklad = mätt och illamående av chokladsmak xD

2011-08-09 @ 16:49:56
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: [kampen tillbaka]

ja du har helt rätt ,men känner mig ändå fetare än fetast när jag äter bland dem trots att mina brödrar äter som hästar när dom väl äter, och så kommer mna där, äta 5 ggr per dag,jeeihoo.Men jag antar att jag får knipa igen och bara göra det för att bli normal som dom någongång..suck

2011-08-09 @ 19:56:28
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Elin

Men hur upplever du kroppen? Att den är så frisk som proverna visar? Gör proverna det värt att fortsätta ge tid åt den här skitsjukdomen? Också du har något fint som väntar.

Förstår att det känns som att människor ljuger när det blivit som du tycker det blivit - tungt menar jag. Hur tog du dig upp där, började äta igen? Även om det kanske inte var så mycket mer du åt, men åt i alla fall?



Är det dagens matdagbok? Frukt och mackor? Jag förstår inte hur du orkar springa som du gör på det.



Ikväll är det tungt. Riktigt tungt. Själv?

kramar

2011-08-09 @ 20:52:10
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Julia

Jo jag tror det, åt den fort..

kram

2011-08-09 @ 22:50:30
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/
Postat av: Elin

Är du själv eller är maken din med dig? Hur länge blir du kvar?



Tror du själv på att du kan få det bättre än det här?

kramar

2011-08-09 @ 23:09:27
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Julia

joo !

2011-08-09 @ 23:25:51
URL: http://hoppetomlivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0