All honestly

Det verkar som att folk får något runt bakfoten när det gäller mitt näringsintag. Senast idag min läkare. Jag har aldrig träffat honom tidigare, jag är normalviktig och han tror att jag inte äter alls. Att han är osäker på om han kan tänka sig att skriva ett utlåtande så jag får ansöka om körkortstillstånd eftersom han inte tror att jag får i mig näring nog och därmed typ kan kollapsa bakom ratten. Utlåtande jag behöver ska för övrigt gälla min adhd...

Hur som helst. Jag äter helt uppenbarligen tillräckligt. Jag orkar träna mellan sex och åtta pass i veckan, jag går inte ner i vikt, jag har inte dåliga värden eller brister. Puls och blodtryck är bra. Jag förbättrar min kondition och styrka. Om jag åt för lite skulle något av det där någonstans ta stryk. Min kropp visar inga tecken på att den får i sig för lite av någonting.

Jag tänker däremot inte rätt, det är jag medveten om. Jag mår dåligt över det jag stoppar i mig och min kropp men oron över att jag äter för lite behövs inte. Psykiskt är jag inte frisk, fysisk är jag det.

Kommentarer
Postat av: camilla

Det är ju bra att du får i dig tillräckligt men de måste ju vara fruktansvärt jobbigt att du fortfarande har alla jobbiga tankar:/



Jo men biskvi e gott, fast mycket längesen jag åt det o visst finns de godare saker. e inte de samma kakor? de trodde jag:P



Vi har också haft konstigt vädr idag de har regnat typ 5 min för att sen bli sol i 5 min ungefär xD plus att de blåser så in i bomben haha.



Hoppas resten utav dagen blir super :D e de house ikväll?:P

2011-05-24 @ 17:46:57
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

.. Och hur kommer det sig att han tror det? Då måste du ju åtminstone se rätt smal ut, eller åtminstone bete dig på ett vis som hintar om det hållet.. Det är väl ingenting man bara får för sig?



Och jag tycker du kan äta lite kladdkaka på egen hand, istället för att snylta av mina nöjen! ;)

2011-05-24 @ 18:59:04
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Twiggy♪♫♫

Jag förstår dej, men än du kan tro. Man blir galen av alla som säger att du går inte upp av att göra si eller så. Känner man sin egen kropp så vet man vad man klarar eller inte. Iallafall jag, men så verkar jag ju inte vara som alla andra heller.



Hoppas du får en fin kväll vännen.

kram

2011-05-24 @ 20:20:09
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Elin

Det är roligt att i alla fall ha ett sånt ställe, då man kan få möjligheten senare. Åh, det skulle nog inte jag, klara att vara ensam i stugan. Är inte bra på att vara ensam.

Mjölk är äckligt i allt utom kaffe och till pannkakor och våfflor :P Man man tappar väl lite av tesmaken när man har mjölk i?



Haha ja, som min då, han tänker köpa bil före det att han flyttar. men om han tjänar så mycket som han säger att han kommer göra då dröjer inte det längre.

Åh okej. Förstår vad du menar. Kommer det sig av något särskilt eller har det bara försvunnit ibäg liksom? Vvar inte särskilt förtjust i att ringa mina föräldrar till en början heller.

Ja, med mamma absolut, utan henne skulle jag intekomma långt alls. Som t.ex. idag, jag skulle inte gått på stan eller köpt choklad eller så heller. Med pappa är det väl varken bra eller dåligt, finns inte så mycket tid för mig att ta reda på hur bra kontakt vi skulle ha då han jobbar minst 2 kvällar i veckan, oftast 3, och de andra dagarna är han "hemma" vilket betyder att det oftast slutar på skjutbanan.

Vad gör du imorgon+

kramar

2011-05-24 @ 23:11:26
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: camilla

Jaigår var verkligen en helt underbar dag, idag lär de dock bli segt igen precis som på torsdag, fredag, lördag o alla andra dagar denna veckan :P



Det är verkligen ngt jag inte förstår mig på varför de inte vill arbeta med tankarna? de om några måste ju inse att de är där "sjukdomen" sitter.



vad kör ni för backträning när ni kör? asså hur långt o hur många?:D

haha joo filmen ja, jag la mig för att se på den men var så trött att jag somnade så fort jag la huvudet på kudden i princip xD

2011-05-25 @ 08:15:02
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Twiggy♪♫♫

Aa, det är svårt att säga. Det är nog inte nyttigt att tänka på hur man hade mått om det hade varit si eller så istället. Nu gäller det att blicka framåt även om det skrämmer så in i h*vete.



2011-05-25 @ 11:01:16
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: camilla

Haha där fick du till det "sega dagar är segt" haha :) den gjorde så jag fick mig ett skratt åtminstone :D fast filmen gick ju på tv:n så de blir lite svårt o se den nu xD

Är de mer fart för dig idag?



Nä men trodde de att du villejävlasså e de ju knasiga asså! o för jobbig tror jag knappast du var!

De borde lyssnat på dig bättre.



Åå okey men backe e sjukt jobbigt, vi körde typ alltid 4 lyckstolpar xD dvs 100m typ 6-8 st xD fast de skulle ju gå rätt fort från start men jösses var helt färdig efter dom haha^^

2011-05-25 @ 11:54:11
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Elin

Inte ens smuttapå mjölk, inte helt glas, men en klunk?

Beror på det på dom eller din sjukdom? Föräldrarelationer är alltid kniviga, jag och pappa har nästan alltid haft något trubbel, så förstår vad du menar.

Det är bara hushållsarbete som står på schemat. Och kämpa för middag, idag kan det bli svårt.

Hoppas det går bra på samtalet nu då <3

kramar

2011-05-25 @ 12:38:42
URL: http://uturanorexin.blogg.se/
Postat av: Twiggy♪♫♫

Hihi, vad sött det lät -sovenir från psyk. Huvudsaken är att de är sköna.

Pojkvännens tjocktröjjer är alltid skönare än mina egna tröjor. Kanske för att de är större och döljer mer.



Tänker på dej

2011-05-25 @ 17:28:31
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se.

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0