Hur vi sammanfattar mig

"..Vid den ovannämnda neuropsykiatriska utredningen framkom allmänbegåvning betydligt över genomsnittet (HIK 124). Svagast var jär deltestet avseende arbetsminne. Vidare framkom svårigheter att bibehålla uppmärksamheten och koncentrationen över tid framförallt på deltest som hon inte upplevde som stimulerande. På test som mäter visuell avsökning och visuell logik fick pat. resultat över genomsnittet. Inlärning och minne visade genomsnittliga resultat. Betr. exekutiva funktioner uppvisade hon vissa svagheter gällande planering och struktur."

Och det är faktiskt en bra sammanfattning. Jag gillade psykologen som gjorde utredningen. Nu väntar jag bara på komlettering för att utreda ev. autismspektrumstörning. Hittills har jag stått i kö i ett år, sist tog det ett och ett halvt. Det sägs att jag har dubbel förtur, stackars dom satar som inte har det.

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Jo det är ju för sig själv man ska leva. Samma sak så blir jag så arg när andra säger hur de ser på min kropp.. Liksom okej, behåll era åsikter för er själva, det är min kropp och jag som ska trivas med den så låt mig göra som jag vill med den. Är det fel att tänka så?

2012-06-14 @ 09:08:11
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: minna

sjukt att det tar så lång tid. trots förtur...



minns att jag hade förtur till ätstörningsvård en gång, var på första plats till slutenvård var som helst i stockholm, och var jättesjuk. det tog två månader. hade jag inte haft förtur hade jag nog hunnit dö flera gånger om eller nåt.



skönt att du känner dig nöjd med psykologen och utredningen, att det stämmer.

Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

sv: Jo jag förstår precis hur du menar, men så länge jag har en lång bit kvar till att bli så där alldeles för sjuka så tycker jag att jag borde få ge mig själv kroppen jag vill ha. Och jag vet verkligen hur jag ser ut. Jag har ingen skev bild som många andra har. Jag vet så väl att jag liknar en sumobrottare och det tänker jag inte acceptera.

2012-06-14 @ 10:06:18
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0