Spänd

Jag har haft ont i huvudet i flera dagar nu. För jag är spänd och ångestfylld och sover för lite. För många nätter på akuten, för många kvällar när det tar emot att gå och lägga sig. För mycket konstant anspänning och ångest som gör rygg, nacke och axlar till stenklumpar.

Kommentarer
Postat av: Elin

Du har rätt där. Det finns ganska många konstiga regler inom psykiatrin. Eller ja, allt med psykiska problem. Så jag lär nog bli utkastad, men får väl ta det. Hur jag ska klara att bara gå hemma vet jag däremot inte.

Det var problemet, att jag fick panikångest och inte hade något annat att ta till, så det fick bli rakbladen. Om jag hade kunnat sluta när jag velat hade jag slutat för länge sen. så kul är det inte med allt som kommer med rakbladen.
Har du haft något längre uppehåll med rakbladen?
kramar

2012-09-18 @ 22:44:17
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Elin

Som du säger. Man blir inte fager av dessa rakblad. Mår bara sämre av det, hatar mig själv ännu mer för att jag blir fulare och fulare. Tror aldrig jag skrattat eller ens dragit på munnen i närheten av rakblad. Kommer nog aldrig göra heller. Det hör liksom inte ihop.

det är ju ändå bra. Då vet du att du kan. Sen att du inte orkar nu eller på ett tag, men du har förmågan att göra det. Alltså är det inte helt hopplöst.
kramar

2012-09-18 @ 23:17:47
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

nej vården älskar väl att bara kunna slippa ansvaret sådär bara för att man når en viss ålder.

2012-09-19 @ 15:14:07
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Maja

Åh, lilla gumman... <3
Du kanske borde gå på någon massage eller nåt, visst, det kan inte hjälpa dina psykiska problem, men du kanske skulle känna dig mindre spänd? <3
Sv: Började som ledarassistent i våras, så detta är min andra termin. Sedan gick jag ju i scouterna som liten... :)
Kram <3

2012-09-19 @ 18:11:46
URL: http://cuilenya.blogg.se
Postat av: Elin

som här då. Randigt är inte så fint att jag kan känna mig fin liksom. Det är ganska fult med ärr, men som du säger, man har vant sig vid ärren.

Precis så. Alla säger det, du måste hityta något annat, att det här inte är bra. Tack, jag är dum, men inte så dum att jag inte fattar att det inte är så bra med rakblad. Som du säger - vi har bara inget annat.
kramar

2012-09-19 @ 19:04:27
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0