Det onödiga i att äta godis en torsdagkväll

Alltså.
 
Ångesten va.
 
Känslan när man ätit onödigt godis en torsdagkväll.
 
Alltså.
 
Den ångesten.
 
Onödigt som i att jag har gått upp i vikt igen och jämt och alltid. Onödigt för att jag helt enkelt måste lära mig att inte ge efter för sug sådär mest hela tiden för då blir man just tjock i slutändan. Onödigt för att jag inte orkar slåss med mer äckelångest. Onödigt för att jag förbannar min kropp ännu mer.
 
Alltså.
 
Hatet va.
 
Det hatet man känner mot sig själv när man har ångest efter att ha ätit godis en torsdagskväll. Det hatet mot sin kropp som inte kan bete sig.
 
Det hatet.
 
Hatet mot sig själv för att man inte har karaktär och disciplin. Hatet mot sig själv för att man inte kan acceptera hur det är. Hatet mot avundsjukan på alla föredetta anorektiker som ser ut som vandrande pinnar trots fika, choklad och ingen träning vareviga dag. Hatet mot en kropp som inte samarbetar, som inte fungerar som man vill. Hatet mot en vikt.
 
 
Alltså.
 
Tomheten va.
 
Den tomheten som kommer när man får frågan vad man önskar sig i födelsedagspresent och inser att man inte riktigt bryr sig eller vill ha något för inget spelar någon roll.
 
Den tomheten.
 
Tomheten när man känner efter och inte kan känna förhoppningar om framtiden, inte kan känna lust. Tomheten när inget betyder vad det borde. Tomheten när man inte kan ge ett enda vettigt svar på frågan om födelsedagsönskningar och inte vill säga det för att man inte orkar såra den som bryr sig tillräckligt för att fråga.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: ✞♔ Lillan's blogg ♔✞ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Det är inte onödigt att äta godis en torsdagskväll, det kallas bara att leva. Men jag förstår dina tankar, men dina tankar är fel.

Ja, du får försöka känna efter ordentligt till varför du gör promenaden. Går du ut för att fota och bara njuta, då är det okej, men annars låt bli. Du fixar detta Hanna.
Men det finns inte en chans att du kan hoppa över klättringen en dag. Jag vet att du älskar det och så, men om din kropp får vila mellan varven kanske du presterar ännu bättre.:)

2013-04-26 @ 11:38:49
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Anonym

Det är inget konstigt i att bli godissugen bara sådär och heller inget konstigt i att äta godis mitt i veckan.

Den där avundsjukan på alla smalisar som äter vad, när och hur de vill utan att det händer ett skit, den förstår jag till 100% för jag känner precis likadant.

Sv: Haha min kusin är likadan, vig som ett kylskåp ;)

Mm, jag hatar storlekar!!!!

Ja, det har ju både sina fördelar och nackdelar det där måttet.

2013-04-26 @ 19:50:22
Postat av: marina

sv. Ja, djur är underbara. :)

2013-04-27 @ 11:18:24
URL: http://marinapalme.blogg.se
Postat av: Lissie

Det ska inte behöva kännas så, men likväl kan det ju göra det. Men säger som ovanstående, det är inte onödigt.

Känner så väl igen tomheten. Man får försöka ignorera den och fortsätta ändå. Plötsligt kanske innehållet dyker upp. Man vet aldrig.

2013-04-27 @ 20:56:14
URL: http://fairlynuts.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0