Dom senaste dagarna..

.... har ägnats åt handboll utomhus. Det är säsongens sista turnering som idag går in på sin fjärde och sista dag. Om en stund åker jag iväg för att först se 98:orna spela b-kvart och sedan laddar jag upp för b-semi med 99:orna. Det har varit hårdast tänkbara motstånd i gruppen med bland annat sm-treor för 98:orna och tvåan i norden cup för 99:orna men det har kämpats på bra och nu är det all in, sista matcherna för säsongen. Jag har varit mycket läcker i min keps och som traditionen bjuder har det både regnat och varit sol så jag har blivit blöt, frusit och bränt öronen till stopplysen.
 
 
 
 
Förutom det har jag varit trött, klättrat, städat, haft matångest deluxe och ätit för lite och igår för mycket. Allt går som på räls.. inte alls. Men jag vet i alla fall det bästa sättet att äta yoghurt på sommaren. I melon.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Tanken är att vi ska hem till min familj över midsommar. Sen ska jag jobba där veckan efter:( Känner stress och press redan nu:(

2013-06-18 @ 12:36:36
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Diana Doss

uh, kikärtor är verkligen inte min grej... tycker det är så mjöligt. dags att slänga ihop en paj då kanske? så kan du göra flera matlådor av det! :)

2013-06-18 @ 12:54:22
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: helene

Vad gott med yoghurt i melon! Har en melon här hemma som jag väntar på ska bli mogen...

2013-06-19 @ 17:34:48
URL: http://helenesoderberg.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0