Tillbaka

Vi landade i onsdags, på eftermiddagen. Några dagar har förflutet i kaos och förvirring. Jag har inte riktigt känt något. Inte riktigt varit närvarande, inte helt här. Lite rastlös. Eller ganska mycket.
 
Ikväll har jag kraschlandat i häret. Fritt fall ner i depressionsgropen med tillhörande gjutjärnspannedunkande i bakhuvudet av ångesten. Tack. Känner mig som hemma.
 
 

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

ja, verkligen. det är sån lyx att ha hemgjorda saker i skafferiet! :)

2014-04-27 @ 12:30:45
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Maja

Välkommen hem vilket fall, oavsett mående är semester ändå alltid semester.
Sv: att tänka bort kompensationstankarna är näst intill omöjligt, nu är det försent men ska höra med terapeuten om hur jag ska göra...
Ja, dricker ju liksom en gång i månaden så det kan omöjligtvis påverka vikten, men anorexin kan vara riktigt övertygande ibland...
Kram! <2

2014-04-27 @ 15:49:34
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Elin

Fina du <3 Du är fantastisk, glöm inte det. Oavsett hur deprimerad du är så klarar du mycket även om allt inte är konstruktivt. Men det vet du ju.

Jo är slitsamt, är mycket som behöver ordnas hela tiden. Men du har rätt, hon var klar med livet, klar med att leva. Det har vi pratat om länge nu och jag tror att hon höll ut på slutet så hon fick säga farväl till oss. Det kändes lite längst in i magen att det var sista gången vi träffades..
kramar

2014-04-27 @ 20:36:15
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0