Flodgris och varm dryck.

 
Psykolog idag. Ungefär så. Jag har ingen aning om vad som kommer hända. Förmodligen inget särskilt men jag är lite orolig för att han ska tycka att jag är korkad. Som åkte hem. Att jag gjort fel nu igen.

Kommentarer
Postat av: TicTacToe

Alltså din flodgris, så söt :)

Hur gick samtalet? Svårt att tänka mig att han skulle tycka att du var korkad, då han verkar vara väldigt empatisk och förstå din situation.

Håller med dig och det är skillnad på ångest och ångest. Panikångest som är väldigt fysisk av sig och kommer plötsligt kan jag hantera för jag vet att det går över, men den där molande ångesten som kan hålla i sig en hel dag. Hur lär man sig att stå ut med den när man bara ger den tid och tid men inget händer?

Du verkar vara en fin person så det är tråkigt att höra om hur dåligt du mår både fysiskt och psykiskt. Önskar att det blir en positiv vändning snart!

2014-12-16 @ 17:00:03
URL: http://tictactoe.blogg.se
Postat av: Lissie

Keep up vännen!

2014-12-16 @ 22:30:10
URL: http://fairlynuts.blogg.se
Postat av: fanny

Sv: Ja, de hade de kunnat. Det är farligt att inte få i sig näring på lång tid. Hur känns det inför julen? Hur ska du fira? Jag ska till mina föräldrar i Norrtälje.

Jag tycker att psyk är så jäkla dåligt. När jag var på obs för inte så länge sedan, det var nog samma som du var på sist, men då var vi typ 2 patienter och fanns inget att göra, personalen satt och spelade kort och när jag skulle duscha gick det inte ens att låsa dörren. Alltså kul att duscha med olåst dörr....:o tycker liksom att inte personalen brydde sig. Om jag ska bli inlagd igen vill jag komma till 24:an. Men nu är jag hemma och vill inte bli inlagd. År 2015 ska bli ett år utan psyk helt. Det skulle vara drömmen.

Kram <3

2014-12-17 @ 10:38:40
URL: http://blanchettlove.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0