Stäng av hormonerna tack!

Alltså. Det är för sjutton värt undernäring och undervikt bara för att slippa det här eländet. Fredag runt middagstid, jag kissar och konstaterar i mitt bakhuvudet någonstans "ägglossning". Fem timmar senare efter en fin promenad i den nyfallna snön börjar det blixtra i vänsterkansten av synfältet. Det betyder att migränen är kommen. Bara att preppa med nässprayen och dunk i säng och hoppas på att sova innan den blommar ut. Det gick sådär. Sov och var vaken om vartannat i fyra timmar. Väcktes av huvudvärken. Somnade och fick sova två timmar i sträck, var vaken två timmar. Sov fyra till. Sedan har dagen gått i den dimma som dom alltid gör dagen efter migrän. Hjärnan känns som ett enda blåmärke och om jag hostar nyser eller nickar häftigt gör det ont. Jag är trött, jag är groggy och jag har ett lätt illamående.
 
Nej. Alltså. Ingen höjdardag. Ska nog avsluta det här och gå och läsa. Lånade bok av mamma.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: LIENE

Krya på dig vännen!

2014-02-02 @ 08:15:12
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: Maja

Låter verkligen hemskt, har aldrig haft sådana problem själv (just nu ligger jag för lågt för att ens ha någon mens) men vet att jag aldrig tyckt att den veckan varit speciellt jobbig..
Sv: Blir ju mitt första nu, blev så glad när de berättade det (men också ledsen eftersom jag själv inte har någon själsfrände)
Kram! <3

2014-02-02 @ 10:51:49
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: Elin

Det har du rätt i. Man väljer inte alltid sina val :/

Förstår vad du menar. Djur är en kär oavsett vilket djur det är. Du som är djurvän är det ju extra svårt för.
Kram

2014-02-02 @ 21:00:08
URL: http://www.uturanorexin.blogg.se
Postat av: Diana Doss

Usch, hoppas du mår bättre snart?

Sv: Ja men precis. Och idag var verkligen bästa åkdagen hittills! Helt underbart :)

2014-02-02 @ 21:11:09
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: MissManic

Fy fasen för båda grejerna! Jag har bara haft ett migränanfall och det var för kanske 2 veckor sedan. Det var nog det jävligaste jag varit med om i smärtväg. Jag har ändå brutit armen 3 gånger... Men migrän var värre!
Nu blir jag genast rädd att jag kommer drabbas av typ gallsten eller blindtarmen bara för att jag säger så här... Ja, en smula förväntansångest som talar.

Hur blir man av med den?

2014-02-04 @ 18:41:05
URL: http://missmanic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0