Jaha.

I tisdags var psykologen sjuk. I onsdags var jag hos min samtalskontakt och satt och teg i ungefär fyrtiotre och en halv minuter av dom fyrtiofem vi ses. Jag hade för mycket inom mig för att kunna prata. Jag mådde för dåligt.
 
Igår tränade jag med fina Bea. Det var bra. Jag har klättrat lite. Resten av veckan glömmer vi nu. Onsdagkvällens maniska riskaketuggande sopas in under en matta och får försvinna där. Tisdagens extra lussebullar och vad det nu var stängs in i garderoben och ska inte ut. Nu är det nog. Nu jävlar är det nog. Jag tänker inte gå upp ett enda kilo till. Jag behöver inte det och jag vill inte det.
 
Ge mig ro.

Kommentarer
Postat av: Diana Doss

haha, eller hur! :P

jo, så var det ju för mig med. normalvikt innebar inte detsamma som att tankarna var som bortblåsta, de fanns kvar ett bra tag och det tog lång tid för mig att acceptera mig själv och sluta berätta för mig själv hur fruktansvärt ful och vidrig jag var. skitsnack. har du testat måltidsmåttet? då får man ju se vad som är en normalportion. för en del är det jättebra, men när jag fick veta om det hade jag kommit så pass långt att det kändes som att backa. men kanske värt att testa?

2014-01-10 @ 23:39:09
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Erica

Glad att du har haft något som varit bra med veckan åtminstone, då finns det något att le åt! :) Resten kan glömmas och läras av.

2014-01-11 @ 12:57:59
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Erica

Glömde svara på din fråga: Hittills har jag bara tränat vid Hötorget eftersom det varit smidigt då man ändå ska in till stan (träffa nån, skolan, på väg hem från ks solna o.s.v.) Men nu då jag börjar med praktik i Huddinge om två veckor så blir det nog en del träning i Flemingsberg också. Var brukar du träna?

2014-01-11 @ 12:59:21
URL: http://faithhopelove.blogg.se
Postat av: Maja

Önskar verkligen att det fanns något jag kunde göra för dig.
Min vän sa att jag kunde prata med henne om vad som helst; men orden vill ibland inte ut - vilket suger...
Massa styrkekramar! <3

2014-01-11 @ 14:39:14
URL: http://nolicedere.blogg.se
Postat av: LIENE

sv: Precis :)

Det kanske är mest vattenvikt som har kommit till. När man sitter stilla samlas ju mycket vatten. Hoppas ängslan släpper snart.
Styrkekram! och jag är här när du vill prata med mig. Du kan maila mig.

2014-01-12 @ 09:37:45
URL: http://lifefromwithin.blogg.se
Postat av: fanny

Kramar <3

2014-01-12 @ 18:30:17
URL: http://fannypernilla.blogspot.se
Postat av: S

Jo man ska kunna gå ner på det. Dock gör typ inte jag det har jag märkt. Samt att jag just nu har fel dos medicin så min kropp går på lågvarv så den gör inte av med så mycket :( bajssss.

Hmm själv har jag ingen balkong att odla på, skulle säkert gå bra med lite kryddor inne dock, men har inget bra ljus eller så, hmmm.

Trist att det inte gick nåt vidare på samtalet. Får försöka blicka framåt nu och som du skriver, glömma det som vart i veckan,

2014-01-13 @ 00:36:59
URL: http://sceletorya.blogg.se
Postat av: Sessie ♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Ofta är det så där. Man mår för dåligt för att ens orka prata. Blir lika ledsen varje gång jag läser att du inte mår bra:(

2014-01-13 @ 23:08:07
URL: http://sessie.se
Postat av: fanny

Det skulle vara kul att ses någon gång? nu när vi bor grannar! :) <3

2014-01-16 @ 16:30:44
URL: http://fannypernilla.blogspot.se
Postat av: Johan

Ta hand om dig vännen!

SV: Ja, det har det verkligen. Första halvan av året var väldigt händelserik. Andra halvan var lite lugnare, men den går också att läsa om nu :)

Vad är det som gör att det inte kopplar som det ska då tror du?

Haha ja, han går framåt, så han ska nog bli en riktigt fin herre till slut :D
Det är han redan tycker jag, jättefin är han :)

2014-01-17 @ 11:53:00
URL: http://schumacher4ever.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0