Nu är det torsdag..

...kväll, idag har jag tvättat och lagat mat. Västerbottenpaj som vi ska ha på julafton och en laxpudding. Kreativ dag eller något. Har ringt telefonsamtal och skickat iväg mail också, sånt som behövde göras. Fixat till en julklapp till Jonathan och beställt en till mig själv. Tycker alldeles bestämt jag förtjänade en. Så det så. Det blev ett sånt här halsband.

Tack vare positiva ord från Cilla om capios avdelning och att Birgitta pratat med dom om min fobi så känns det lite lugnare. Ser fram mot mötet på måndag även om jag är skiträdd. Jag hoppas på att det kan bli något bra av det. För jag är less på det här. Rätt väldigt mycket less faktiskt. Dessutom lät det på Birgitta som alternativet var typ psyks slutenvård och den tackar jag gärna nej till om vi säger så. Huuuu.

Håller igång nu för att slippa tänka och känna. Inte sitta sysslolös. Pyssla, baka, laga mat, städa. Nu är det dags för julgodistillverkning, imorgon städa och handla. Sen tryffelverkstad i helgen. Leta upp en lagom snöig julgran hos Jonathans föräldrar och sen är det måndag och möte och så får jag väl se hur länge jag får vänta.

Kommentarer
Postat av: Emelie

Vilket fint halsband, det tycker jag passar dig :) Skönt att få köpa lite saker till sig själv ibland, inte sant? Och vad fick Jonathan?



Du, jag håller både fingrar och tår för att Capio ska fungera för dig. Vill inget hellre än att du kommer upp på benen och får stödet du behöver för att börja äta ordentligt. Hannis Pannis-lilla.



Haha, oroa dig inte för att du är negativ och gnällig. Ska vi tala om mig då? Jag är påstridig och gnällig, haha. Oroa dig inte, oftast är det för att jag själv är ångestfylld för att jag äter och inte du. Duvet, anorexin blir avis på dig.. Eller något.. Hm..



Fiskburgaren är legendarisk. Den är början på allting. Början på det jobbiga och svåra, visserligen, men också det som leder till att det kommer kunna bli bra.

2010-12-16 @ 21:46:00
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Vad var det med taxin? Var det bara dyrt i allmänhet eller hade det någonting med ångesten att göra?



Gud. Jag blir glad när du åtminstone vågar erkänna att den var god, det är riktigt bra. För det betyder att du åtminstone såg NÅGONTING positivt med att äta den, trots hur tufft jag kommer ihåg att det var för dig. Hur du ångrade dig, mådde skit, ville dö.. Ja..



Det viktigaste är åtminstone att du förstår att jag inte är påstridig för att jag tycker det är roligt, utan för att jag faktiskt önskar att om jag är pushig så lyssnar du, haha.

2010-12-17 @ 06:11:37
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Lilla My

Lova att uppdatera mej med resultatet hur det går efter mötet på måndag. Jag ska tänka extra mycket på dej då och h¨lla tummarna. De borde ju verkligen förstå att du behöver det här.



Hihi, ska du också ha julgodisverkstad:P Jag funderade också på det, men just nu blev jag helt idélös på vad för julgodis som sambon och övriga i familjen ska tvingas äta:P



Kram

2010-12-17 @ 09:15:14
URL: http://www.metrobloggen.se/minimy
Postat av: Cilla

Sv: Förstår hur du känner, så känner jag också kring nd just nu men ibland behövs ett litet hjälp på traven. När jag var inlagd så var näringsdryckerna ett obligatoriskt mål, iallafall så länge man behövde dem för att komma upp i vikt. Fanns både enskillda rum eller så delade man rum med 1 eller 2 stycken. :) Var riktigt trevligt, jag delade rum hela tiden och jag trivdes med det plus att rummen var väldigt bra. Permissioner fick man väl allt eftersom hur bra behanlingen gick för en men oftast kunde man få både dagspermissioner, vissa for hem under helgerna och mot slutet av behandlingen kunde man få vara hemma ännu längre. Jag for ofta hem över helgerna :) kram på dig.

2010-12-17 @ 11:11:40
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: Lilla My

Där säger du en sak till som också får mej att vilja fly från allt med sjukvården -jag hatar andra människors baciller!!! Jag skulle inte heller stå ut med att dela rum, eller framförallt toalett. Jag kan verkligen inte kissa när någon är utanför och det andra ska vi inte tala om. Snacka om nojjor, men så är det. Tänk första tiden man blev tillsammans med pojkvännen, jag gick knappt på toa när jag var hos honom. Nu är jag ju inte rädd för att gå på toa hemma när han är här och min familj funkar det okej hos, men inte hos andra...huuu...

Men det vore väl inte vara så svårt för dem att lösa så att du får ett eget rum, det borde väl ändå vara det minsta problemet.



Jag har hittat ett recept på mariannetryffel som jag tänker göra nästa vecka och även macarons med vit choklad smörkräm. Hade tänkt fixa det idag, men jag tänker göra allt julgodis på måndag och tisdag kväll istället. Då känns det freshare eftersom jag ska transportera allt till mina syskon på julafton.. Vad finns det mer för sorter de små liven kan tycka om?.. Knäck är ju rätt tråkigt, men en klassiker, så kanske kanske hihi. I-landsproblem man har:P..



KRAMAR

2010-12-17 @ 13:42:10
URL: http://www.metrobloggen.se/minimy
Postat av: camilla

Hur är det med dig vännen?

2010-12-17 @ 13:58:45
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

Ikväll?.. Ja.. Sitta ensam.. Kanske städa. Plugga lite?

Neeej.. Men.. Jag måste packa till söndag. Fixa iordning klänning osv. Kanske se på en film? Äta massor av mellisar och middag.. Det vanliga, haha. Saknar pojken. Han var ju rolig ju. Jag är tråkig när jag är själv (trots att det kan vara skönt att koppa av också..)



Du då? :)

2010-12-17 @ 14:08:14
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0