Pepparkakebak

Idag ägde pepparkakebak med Jonathan och broder rum. Vi gjorde massvis med lövtunna supergoda pepparkakor på hembakad deg. Snyggast måste utan tvekan min hemgjorda flodgris vara=) Men pepparkaksillrar är inte så illa det heller. Så nu värker min stackars rygg efter att ha stått framåtböjd och kavlat alldeles för länge (nackdelen med tunna pepparkakor=P). Jag har dessutom varit duktig och postat sista julklappen som ska iväg. Undrar när den kommer fram? Till nyår?

För övrigt har jag bestämt mig. Den 29:e gör jag ett försök. Fanns tomt dubbelrum att börja i. Kommer säkerligen få sällskap men det var tomt just nu så kanske kan jag få ett par dagar ifred och vänja in mig och kanske kanske kanske kunna övertyga mig om att stå ut. Så, vad ska man inte glömma när man ska vårdas i evighet på avdelning?

Och suck, fm-målet är två näringsdrycker. Jag som vill äta mat=(. Dom hävdade att det är omöjligt att gå upp utan dom... det tror jag inte men man når kanske inte deras raketfart på ett kg i veckan. Dom sa att det var ett lagom tempo för psyke och kropp. Det tycker inte jag. Visst, jag vet att jag ska upp men för i helvete, kan jag få hänga med någorlunda?

Kommentarer
Postat av: minna

Grattis till ett försök! Kanske blir det bra. Om det inte går så kan du ju åka hem, men då har du försökt. Du är värd det, att få hjälp, att få må bättre. Hoppas hoppas hoppas att det blir bra, att personalen är vettig o patienterna trevliga.

Hade jag stannat längre på scä hade jag också fått näringsdryck, alla var tvungna att dricka det på morgonen. Tror inte man slipper dem nånstans...



Åh det låter så roligt med erat pyssel! Mysigt att baka pepparkakor. Flodgrisen och illrarna skulle vara kul att se, haha!

Imorgon åker jag till mitt julställe, ska KRÄVA både pepparkaksbak och pepparkakshus :)

2010-12-21 @ 22:24:07
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: Cilla

SV: Man tycker ju att utbildade läkare borde veta det men tydligen inte :( sjukt dåligt iallafall. Har du börjat med nd nu?

2010-12-21 @ 22:55:15
URL: http://bloodysabbath.blogg.se/
Postat av: bettina

hejsan! jag tyckte också 1kg i veckan är allt för fort för psyket. inte har det ju för kroppen heller någon skillnad om man ju sedan påriktigt inte är så lågt att man håller typ på att påriktigt dö.



för jag började få hjälp och då talade om att 1kg i månaden är helt bra, för då hinner psyket med. men sen hamnade jag på avdelning och där blev det 1kg i veckan... hemskt var det! all den maten! och jag fick inga näringsdrycker, så jag gick upp över 1kg i veckan med enbart mat (+mjölk/saft som var dryck till varje måltid). så det går att gå upp med mat också...



men hoppas det kommer att gå bra!:) första dagarna är säkert svåraste. hur länge tror du du skulle villa stanna där?

2010-12-22 @ 08:40:55
URL: http://slapploss.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh, vad lättad jag blir att du försöker. Som Minna säger - i värsta fall kan du sticka. Men samtidigt, så har du säkerligen några dagar (kanske längre?) ensam i dubbelrummet, och vi får hoppas att det blir så lång tid som möjligt.



Och sedan att ND är jobbigt, det kan jag själv förstå. Jag vill inte heller dricka NDs. Men om det är policy så finns det tyvärr inte så mycket man kan göra.. Bättre det kanske, än att de tvingar i dig bönor och linser och sådant som din mage strejkar för, tehe?

2010-12-22 @ 09:04:52
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: camilla

Vad glad jag blir att du ger det ett försök :D Hoppas och tror verkligen på dig.Du fixar detta :) Har du börjat dricka ND hemma nu??



Ha en toppendag Vännen

2010-12-22 @ 09:06:06
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: [kampen tillbaka]

sv; Tack,du med vännen, jag står snart inte ut längre

allting känns så vidrigt hopplöst..



Bra att du bestämt dig att ta platsen,annars hade jag bitit dig i rumpisen, nä men ge det en chans ,du kan ju alltid hoppa av och skriva ut dig, detta kanske blir en vändning i ditt liv, du kanske får den hjälpen du behöver,jag klart är det tufft med din fobi men du måste trotsa den för att den ska ge sig av.. fortsätt kämpa!!

2010-12-22 @ 15:37:08
URL: http://mergimebytyqi.webblogg.se/
Postat av: Emelie

Håll ut, Hanna. Bättre det än 8 år till i skiten.

2010-12-22 @ 20:54:28
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: camilla

Det kommer bli bra! hellre ett försök än att vara fast i sjukdomen eller hur? Försök se allt det positiva som förhoppningsvis kommer att ske :) förstår dej dock att det är tufft att vara på ett helt främmande ställe, men håll ut och kämpa på som bara den! Jag tror på dig :)



Ett kg i veckan..hmm jag vet inte vad som är mkt. mitt schema ska göra att jag ökar mellan 05-0,7kg i veckan tror jag.. men egentligen ju snabbare upp desto snabbare blir man fri. fast det är ju viktigt att man hänger med psykiskt också. Men det kommer lösa sig, det krävs mycket mat för att gå upp ett kg i veckan :)



Min dag igår var helt underbar och toppenbra :D

2010-12-23 @ 08:09:18
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0