Virrochsnurr

Imorgon ska jag till scä.

För att säga att allt är normalt. Jag väger tillräckligt, jag äter varje dag.

Jag hatar mig själv men det är inte deras problem.

För att fira att min mage konstant är som en uppsvälld ballong (jävla ibs!!) så ska jag äta semla idag. För värre kan det inte bli. Eller vänta. Det kunde det. Pucko.

För jag äter så mycket att jag måste träna mer. För det fick jag berättat för mig. Tre gånger i veckan räcker inte. Inte när det bara är styrketräning.

Kommentarer
Postat av: ch

uschauschusch! min mage är konstant uppsvälld och de finns inget jag kan göra! första som händer när jag vaknar, dricker ett glas vatten är att dne sväller upp! du har inga tips eller nått? så jävla tärande att den alltid är uppsväld och jag är så fet

2011-02-08 @ 18:56:48
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/
Postat av: ch

samma problem här! räcker med ett glas vatten! vet du vad det beror på? ha du kollat om du är allergisk mot nått? eller är de för att man misshandlat magen så mkt?

2011-02-08 @ 23:12:27
URL: http://attvarjedagutmanas.blogg.se/
Postat av: Emelie

sv: PRECIS. Bamse bara hjälpte till att hålla mina nerver lugna ^^

2011-02-10 @ 15:21:44
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: astrid

Svar: Jag vet inte vad jag ska säga, har aldrig hört något liknande.. <3 kan bara säga tack för att du berättade. sådant där är viktigt att höra när allt man vill göra är att misshandla sin kropp.



Och ditt inlägg: Det är hemskt att det ska vara så att folk tror att man blir frisk och mår bra för att man har nått normalvikt. Som att tro att en lada från 60-talet funkar bara för att man målar den grön.



Kram <3

2011-02-10 @ 21:14:32
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/
Postat av: astrid

Jo, jag blir också helt paranoid när jag tänker på matscheman. De borde ju göras individuella, efter hur det passar en. Inte samma matschema för 20-åringar som för medelålders damer. Helt omöjligt att man skulle ha samma behov ju.. Och alla är olika långa, korta osv.



Jag älskar mumin-kärlen! Man blir på gott humör när man äter ur dem :):) kram

2011-02-10 @ 21:46:06
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/
Postat av: astrid

Jo precis.. :S vad har du fått för vård för ätstörningarna? var den bra?



ja, och sedan började jag fundera hur du kunde tappa så mycket blod. skar du dig, eller var det bulimi? letar inte efter tips alltså, undrar bara hur det kunde gå så illa. kram

2011-02-11 @ 10:16:46
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0