Tjoho

Äsch då är väl allt jag kan säga. När jag nu följt matschemat ordentligt några dagar igen efter min dipp så åkte jag på en magsjuka/matförgiftning. Sicken skit helt enkelt. Men, jag får ju behålla allt jag dricker numera så det är väl bara att bryta ihop och ta nya tag gissar jag.
Tack för alla förslag på hur jag ska kunna bli mättare! Ägg är skitbra, ett jättebra tips. Men jag kan inte äta mer än ett i taget och det måste gå några dagar mellan. Det är nog det som min ibsmage nästan reagerar starkast på, kan mer eller mindre gasa ihjäl en hel buss efter att jag intagit kokt ägg=p Men jag ska ge stekt ägg ett försök, kanske går det lite bättre vem vet.
Angående att öka på med fett och protein så tror jag inte jag har problem med fettbiten, jag har aldrig varit mer rädd för det än något annat egentligen så jag kan steka min champinjoner i smör och använder grädde i såser. Däremot proteinbiten vet jag att jag är usel på. Jag är fiskätande vegetarian och borde absolut äta mer fisk då bönor och linser bara fungerar i små mängder pga av maghelvetet. Får helt enkelt försöka se över det där på något vis.
Hoppas alla andras dagar har varit bättre än min... känner mig som jag är överkörd av ett tåg eller något åt det hållet.

Kommentarer
Postat av: Emelie

fullkornsprodukter? Jag vet att jag håller mig alltid mättare efter ett riktigt mörkt bröd, eller fullkornspasta/ris framför annat..

2011-01-29 @ 20:53:12
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Julia

sv:

okej då åt jag nog ändå för lite..

2011-01-30 @ 09:53:54
URL: http://somethingyoung.blogg.se/
Postat av: Minna

skönt att du fått tid, äntligen! superbra att du tog tag i det. mejl är bra, jag har också testat det när telefon inte funkar och det har alltid gått bättre. håller tummarna för att det blir ett bra möte. nu kanske du vet lite mer vad du vill och behöver också, nu när du testat capio o kämpat själv hemma och vet vad som är svårt.

hoppas du blir frisk snart!

2011-01-30 @ 17:35:20
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: astrid

svar: tack, snälla!

krya på dig du, massa kramar <3

2011-01-30 @ 18:27:12
URL: http://astridsvisdomar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0