Int fan är jag positiv

Men nu ger jag banne mig helt jävla tvärupp. Tre nya glada jävla kilon har klistrat sig fast på min kropp senaste två veckorna och det finns ingenting som skvallrar om att ökningen håller på att sakta av. Jag har passerat den vikt jag hade tidigare som frisk och fortsätter bara uppåt. Jag är ledsen men jag vill inte se ut så som jag gör dit jag är påväg i en rasande jävla fart. Jag får bara massa lugnande ord om att alla är rädda för att inte sluta gå upp i vikt. Vad tusan ger det mig? Jag stannar inte upp, jag mår inte bättre. Det enda som händer är att jag vet att jag är som alla andra (som om jag trodde något annat, inte är jag speciell) och att jag blir större och större och större. Två månader sen är jag tillbaka på min all time high vikt från min medicintid. Den som faktiskt ligger och tippar mot övervikt. Jag ska gräva ner mig i sommar. Fan ta livet.

Kommentarer
Postat av: Twiggy

Jag tänker inte komma med några motord för du känner ju själv hur din kropp mår, bara det inte är anorexian som talar till dej.



Min pingvinstång var fantastisk. Helt färsk och inte minsta hård:) Vilken sort käkade du sist?

2011-03-02 @ 15:58:14
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Twiggy

Tivolistång, vilken smak är det på den?? Hihi jag tror nog att jag valde den där jordgubbsstången enbart för att det var den som liknade rosa mest:) såg att det fanns någon som hette sur smultron också som också var rosa;) tss..



Klart du inte ska behöva bli överviktig gumman, men vad säger de på scä? De måste ju ha någon förklaring på mysteriet?<3

2011-03-02 @ 17:55:52
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Anna

Vad säger behandlarna när du förklarar läget för dom angående viktuppgången? Kan dom inte hjälpa dig på något sätt?

2011-03-08 @ 21:38:33
URL: http://.annacn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0