Stopp

Jag förstår inte varför jag gör det. Jag orkar inte äta. Jag orkar inte må skit. Varför godis av alla jävla saker. Jag är bara tjock, bara äcklig. Det river sönder hela mig. Jag vill inte mer.

Kommentarer
Postat av: camilla

Vad blev de för godis?:) tänk inga dumma tankar nu utan att de faktiskt var gott!



Haha joo de kanske den gör men de finns så många andra filmer jag vill hyra som kommer före xD



Min dag har vart bra fast mycket seeeg! jösses trodde tiden stod stilla ett tag xD hur har din dag vart? gjort någt spännande?

2011-05-25 @ 19:54:30
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Twiggy♪♫♫

Du är inte tjock och du är verkligen inte äcklig så det så!



2011-05-25 @ 23:08:12
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se.
Postat av: camilla

Tack hihi :) nu behöver jag inte oroa mig för att inte få jobba iaf, otroligt skönt :D om jag inte tappar vikt vill säga men varför skulle ja de? näää:)



Okey :/



Haha precis typ plats nr 50 i filmkön eller liknande ^^ :) hyr du film eller går på bio ofta?:)

För att du inte ser mkt på tv vet jag haha^^



Men åå :/ gick samtalet bra? fick ni sagt ngt vettigt igår? hru gick det igår kväll släppte ångesten?:/ är den borta idag? ta hand om dig:)

2011-05-26 @ 07:56:19
URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Emelie

Äsch, kan inte ens kommentera på det här inlägget. Du vet redan vad jag tycker, jag har sagt det fler gånger. Men jag har full förståelse för om du behöver ventilera dig. Så varsågod :) Men egentligen vet förnuftet i dig att du inte gjorde något fel.



Maha, jag har lätt vunnit den striden. Men vad intressant att vi har samma bussplats.

Det är faktiskt så skönt att åka buss. Det ska helst vara mer än en halvtimme, men mindre än en timme. Då hinner man verkligen slappna av ordentligt.

2011-05-26 @ 10:33:41
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Emelie

Lägenheten var rätt liten vad vi kände av, och det var mycket garderober och fönster som tog upp väggplats, så det blir lite klurigt att få in allt och inreda på bästa vis.. Hm.. Men vi ska försöka vårt bästa, det är alldeles för bra deal för att inte säga ja!

2011-05-26 @ 10:49:22
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Twiggy♪♫♫

Oj, är ni gifta också:) Det hade jag ingen koll på alls:) Men mitt guldfiskminne kom inte ens ihåg hur gammal du är. Känns som om jag är äldst i bloggskaran där jag är inne och kikar hos ibland. När var du född?



Nej, egentligen är det lite roligt att folk som inte har en aning om hur man ser ut säger vissa saker, men jag tror och jag är nästan 99,9% säker att du inte är det minsta tjock. Jag är inte heller den personen som lägger ut massor av bilder på mej själv. Skäms för mycket för det:(



Bra där, hojta till om du ser en sådan så kanske jag kan sova aningen bättre. Jag avskyr när det är ljust när jag ska sova:)



Hur känns det idag fina?

2011-05-26 @ 11:00:57
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Twiggy♪♫♫

Det tragiska att det som är bäst är att ligga eller sitta helt stilla och inte röra sej en millimeter, men det fungerar ju inte riktigt i verkliga livet.

Tycker han att jag borde gå till en läkare igen? Och bli förnedrad yttligare en gång:(



Jag fyller 24år i juli. Det känns tryggt att veta att du och jag är i samma ålder. Men jag känner mej ungefär på samma nivå som med de som är 16-17år. Jag är inte vuxen det minsta.



Hanna, du har en fin insida och då kan du inte ha en ful utsida - så det så.



Och nej, det blir ingen löpning för dej idag. Punkt slut. Ska du klättra ikväll räcker det som träning. Just det! ;)



Själv är jag väl i måendet som dej ungefär:( Försöker oftast låta positivare än vad verkligheten är.



Kram

2011-05-26 @ 11:15:04
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Emelie

Jag är riktigt glad för din skull! Du förtjänar också en så stor och fin lägenhet, med illrarna och allt. Härligt värre :)

Och jo, problemet är bara att ställa en säng i ett hörn med fönster överallt, haha, pojkvännen blir galen. Men allt kan väl lösas med persienner.



2011-05-26 @ 11:24:10
URL: http://sockerskrin.blogaholic.se
Postat av: Twiggy♪♫♫

De få gångerna jag har varit hos läkare har jag aldrig stött på någon bra. Jo en, men han skulle bara skära upp min tå, men han var iallafall trevlig (och jag var mindre så brydde mej kanske inte så mycket då). Men nu, inte en ända gång. De bryr sej inte det minsta, är otrevliga och beter sej som att de äger värden. Usch usch usch!!



Det jag hatar med att vara såhär gammal är att alla runtomkring i våran ålder verkar skaffa barn nu och jag vill inte ha barn på typ 100 år känns det som:( Har ni pratat om sådant eller känner du som jag en innre panik och stress för att alla andra redan får barn?



Det är bra att din Jonathan ser till att du får i dej mat. Pluspoäng till honom:) Och klättring är visst träning! Spelar ingen roll vad du försöker säga;)



Kramar

2011-05-26 @ 11:44:46
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: Twiggy♪♫♫

Haha vilket sammanträffande, hade du nageltrång (eller vad det heter) också? Tyvärr fick jag operera om den yttligare en gång hos en annan läkare och då blev det inte lika bra så en av mina stortår ser inte klok ut, men vad sjutton. Vem bryr sej om fötter och tår egentligen? Inte jag iallafall för jag tycker fötter är vidriga.



Hur känner J för det att du inte vill ha barn då? Är han stöttande i det valet? Det är min pojkvän iallafall. Vill jag inte ha barn så är det okej för honom, men om jag överlever så kommer jag nog vilja det längre fram, men inte just nu. Kan lätt vänta tio år till.



Kram

2011-05-26 @ 12:06:39
URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/
Postat av: camilla

Idag var jag ju hos sjukgymnasten pga ryggen och det var bra. har haft problem med ryggen jättelänge o nu fick jag lita massage samt små övningar som jag ska göra för att stärka ryggen, så hoppas de kan bli bra. Men visst är de jobbigt med ryggproblem? vart i ryggen är de du har ont?



Haha precis att tappa vikt tjänar ju ingenting till xD



Haha dee e en bra plats ^^ dock lär jag aldrig se på den xD om den inte kommer på tv igen:P

Okey, jag älskar att gå på bio :D minns du vilken film du såg sist på bio?:P

Haha house fungerar lika bra med andra ord^^



Men usch ignorera tjocktankarna, gör något roligt :) typ se på house hihi??



tack detsamma :)

2011-05-26 @ 13:00:57
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0