..and she fell....

Hårt, hårt. Rakt ner på marken, ansiktet i asfalten, smaken av blod i munnen och svedan av skrapsår i panna och på händerna. Det dunkar i hela kroppen och marken är hård och blöt och kall mot kroppen. Jag ligger kvar och undrar om det kommer en lastbil dundrande innan jag orkar resa mig.



Jag stod i duschen och såg inte tårna, för magen var ivägen. Sen stod jag på vågen och blev slagen i ansiktet med siffror jag inte sett sedan jag åt medicin för länge sedan.





Kommentarer
Postat av: Patricia♡

Du måste sluta väga dig! Inget blir bättre av att se siffrorna på vågen. Släng ut den, du behöver den inte.



<3

2011-10-12 @ 10:19:02
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: sandra

jag dricker saft på förmiddagen faktiskt, men grejen med läsk då, det är att många är rätt så rädda för den, och då äre ju lätt att säga att man inte tycker om för att slippa dricka den, men nu har jag ju druckit och visat att jag inte tycker om så nu vet han det iaf :)

Jag får nog stanna med vännen hela kvällen :) de blir nog bra! ska du göra nåt trevligt i helgen?:)

2011-10-12 @ 10:38:57
URL: http://gangstarr.devote.se
Postat av: ellinor

Varför plåga dig själv genom att ställa dig på en dum våg? Är ett par siffror? Jag brukar aldrig väga mig. Har tyvärr ställt mig på vågen 3 ggr denna sommar. Men innan dess har vågen stått i källaren i 10 år. Och dit ned ska den igen. För värdet i oss är inte på två siffror på en våg. I början av min ätstörning för 19 år sedan vägde jag mig flera ggr per dag. Minns varje gång innan jag såg på siffroena, ångesten och sedan domen vilka siffror som stod på vågen. För var ju en dom- Men sedan slutade jag väga mig totalt, någon gång ytterst sällan. Tycker du ska försöka sluta att tvångsväga dig. Är svårt. Jag går föresten på behandlingsenheten väst plan 2 på onsdagar kl 13.00, i bland på tisdagar kl 13.00 och sedan om man ska träffa någon läkare kan det ju bli någon annan dag. Men normalt träffar jag min kp ons kl 13.00. Så om du är där då kan du ju vinka, haha om du törs. Brukar inte vara så farlig:)

2011-10-13 @ 00:06:20
URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Candy

"Jag stod i duschen och såg inte tårna, för magen var ivägen. Sen stod jag på vågen och blev slagen i ansiktet med siffror jag inte sett sedan jag åt medicin för länge sedan."



Känner igen mig så äckligt mycket i det där. Aj. Men något som fått mig att må i alla fall lite bättre är att inte ha någon våg längre. Jag väger mig hos pojkvännens familj en gång i månaden, men hemma har jag ingen våg alls. Det är skönt, för jag blir så besatt annars. Och visst, i början var det jobbigt att inte ha en våg, att inte veta hur mycket jag gått upp (kändes som massor), men med tiden blev det lättare att hantera. För att kunna stå ut under de jobbiga stunderna när man inte har en våg/inte får väga sig, kan man försöka aktivera sig eller göra avslappningsövningar, räkneövningar och liknande. Vet inte om du gått i någon terapi, men jag har en del papper från DBT:n hemma som jag tycker kan vara hjälpsamma, skulle kunna kopiera dem och ge till dig om du vill.

2011-10-31 @ 16:26:38
URL: http://www.eye-candy.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0