Bilder från senaste tiden

 
Utslagen efter ett träningspass någon gång under förra veckan. Tröjan fick jag när jag gick i femman eller sexan vilket betyder att den i runda slängar är femton år gammal. Fortfarande hel men den måste varit brutalt stor då.
 
 
 
Stretching under måndagens träning. En riktig utmaning att ha dom kläderna på mig bland folk. Skulle aldrig fixa det någon annastans än på gymmet eller i löpspåret.
 
 
 
Ägnade lite dötid i tisdags åt att prova glasögonbågar. Jag älskar att jag är orange i mungiporna efter att ha satt i mig två spetspaprikor som snacks. Alltså paprika, det är helt sjukt gott.
 
 
 
Efter dagens pass på gymmet släpade jag med min träningspartner (Jonathans bror) till Vällingby för att bära hem vår gratisgran (handla för femhundra få en gran) och vi monterade upp den. Den hänger alltså i taket och slutar ungefär en meter över golvet för att inga illrar ska få tag i granen. Fullständigt vältsäker med andra ord.
 
 
 
Dagens träning var för övrigt kul men jobbig. Senaste gångerna har jag kört tabataintervaller i min träning vilket innebär att du kör en övning 100% i tjugo sekunder, vilar tio och så kör man så åtta gånger på rad. Det är verkligen helt underbart om man vill köra slut på sig. Tjugo sekunder är ganska kort och man kan köra det på ren vilja när man blir trött men det är såpass mycket att man ändå får en riktigt bra träning. Efter det här passet på ungefär 45 minuter var jag mycket tröttare än efter ett vanligt gympass. Rekomenderas varmt!

Kommentarer
Postat av: deniiise :)

Ja men precis! Vad kul för dig.
Du håller med till på friskis ser jag, fin träningsanläggning!

2012-12-21 @ 08:09:51
URL: http://flikkand.blogg.se
Postat av: Patricia♔ ᴳᴽᵀᴱᴮᴼᴿᴳ

Haha, ja men problem är till för att lösas. Jag tycker det är tufft att ni kommit på ett sätt att kunna ha gran på i alla fall. Smart med att hänga den i taket haha:) Fast det måste se galet skojigt ut:)

Hur känner du inför julen nu? Ska ni fira med din/din mans familj eller hur brukar du göra?
Stor kram

2012-12-21 @ 09:36:01
URL: http://patriciac.blogg.se
Postat av: Diana Doss

haha, vilken idé att hänga granen i taket! XD när en av våra katter var mindre klättrade hon nästan upp till toppen av granen :P

hmm.. det där träningssättet lät både kul, jobbigt och effektivt! :) ska nog testa nån gång :)

sv: ja, det är tyvärr så, att ju äldre vi blir, desto mer utseendefixerade blir vi. eller ja, till en viss gräns kanske. när man börjar komma in i medelåldern släpper det väl alltmer igen. men just den där mellan perioden. inte så konstigt egentligen med tanke på hur mycket fokus samhället lägger på utseendet. tänk bara en jobbintervju, då måste man ju se vårdad ut för att göra ett gott intryck, och det är nog i just den åldern man går på jobbintervjuer och annat som kräver att man ser bra ut.

ah, förstår... har du nån behandlare eller så du pratat med detta om?

2012-12-21 @ 13:52:35
URL: http://attborjalevaigen.blogg.se/
Postat av: Maja

Här kommer jag och känner mig extremt otränad. Springer ju bara en gång i veckan, och rider en gång. Men men, det räcker gott för mig.
Sv: Haha, jag kom nästsist så det gick inte speciellt bra.. ;P
KraM! <3

2012-12-21 @ 15:17:42
URL: http://cuilenya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0