Sådär va..

Jamen det här går ju bra... inte alls.

Idag har jag tränat sammanlagt.. fyra timmar även om tre timmars klättring inte direkt är tre timmar konstant aktivitet, snarare så att jag varit i klätterhallen i tre timmar. Jag har ätit en okej frukost. En något för liten lunch. En för liten middag och ett hyffsat mellanmål efter det. Alltså, om jag hade varit stillasittande. Det är väl sådär va. Vad som också är sådär är att jag faktiskt inte alls varit mer hungrig och att det fungerat bra att träna så den där fantastiskt ointelligenta delen av min hjärna som vill svälta mig tycker att det är alldeles lagom med mat. Sådär att jag ändå oroat mig och framförallt tyckte att det där mellanmålet efter träningen var jäkligt onödigt.

Vad som är väldigt mycket sådär för att inte säga rätt mycket dumt är att jag på ett sätt är nöjd med dagens mat och träning.

Det positiva får väl vara att träningen ändå gick bra, att rörlighetsträningen gjort något. Jag kan snart se bakåt igen, alltså vrida min stackars rygg. Laxpuddingen som jag borde ätit mer av till middag var god och jag vet ju åtminstone om att det är dumt att jag är lite sådär nöjd över min dag.




Kommentarer
Postat av: minna

fast du är ju sjuk. det spelar ingen roll vad andra säger, du vet ju att du inte mår bra. ja, vi som läser här också.

inte samma sak, men senaste halvåret har jag fått höra från en del håll, rakt ut eller antydningar, att mitt illamående är psykiskt, eller att jag helt enkelt vill hitta ursäkter för att slippa saker, dvs att det inte var på riktigt. och nu fick jag ju reda på att jag faktiskt var fysiskt sjuk. vill mest påminna om att andra inte alltid har rätt, man vet bäst själv hur man mår.

2012-01-06 @ 13:01:47
URL: http://krossaanorexin.blogaholic.se
Postat av: camilla

åå åka till norge låter toppen :) o jag ska verklgen försöka komma iväg på klättring:D låter väldigt jobbigt o klättra 3 timmar ??



Hur ska helgen spenderas?:D

2012-01-06 @ 19:12:19
URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0