Ett mindre kul dygn

En helnatt på akuten igen. Hemma halv sex, somnade vid sex. Vaknade strax efter åtta med magknip. En halvtimme senare och tre timmar framåt ägnades åt att ränna på toa och fräta sönder min stackars rumpa.

Så, något väldigt trött. Varit vaken sen dess. Sovit härliga två timmar. När magen gav sig åkte vi till vildmarksmässan och tittade. Lite litet och lite för mycket rökta renkorvar men lite lagom underhållning ändå.

Nu ser jag typ i kors och funderar på vilken film jag ska orka se. Och varför jag får luftuppstötningar som smakar svavel när min mage varit i olag.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Sv: haha, jaa det är faktiskt viktigt vilket märke det är! Då kunde du ätit paprika istället då ;) haha..

Oj!! Men hur gammal är du?! Jag trodde du var högst 20, vilken koll jag har. Men hur ställer sig haha, din man, till ditt mående? Eller det var en jävla skum fråga men vad säger han om allting?



Jaa okej, då förstår jag :)<3

2012-03-09 @ 21:21:47
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: minna

usch, låter jobbigt. speciellt när akutbesöken inte ger särskilt mycket. när jag varit där har jag oftast velat stanna kvar, och då finns det ju liksom nåt praktiskt de kan göra, typ fixa ett rum...och mediciner. men nä, de är väl inte så bra på samtal. synd att det är så. det borde finnas utrymme för att få sitta i ett trevlig rum med valfri fika och med en bra person som kan lyssna eller bara vara sällskap, så länge man behöver.

hoppas du får sova inatt.

Postat av: Patricia♔

Haha, aa men precis. Men många jagar ju bara besökare till sina bloggar och bryr sig inte ett skit om vad som står i inläggen. Fast om jag skriver till någon och frågar "hur det är med den" eller "vad den ska göra i helgen" så gör jag ju det för att jag faktiskt undrar, inte bara för att liksom. (Hoppas du förstår vad jag menar för jag är lite yr i bollen nu så texten kanske inte får något sammanhang alls, förlåt i så fall).



Hoppas att dina tankar vill vara på din sida när du vaknar imorgon.



Kramar

2012-03-10 @ 00:14:31
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Patricia♔

Jag kollar inte ens min statistik för det intresserar mig inte, men får ofta frågan "hur många besökare har du" blablabla. Fast jag är oftast trevlig och svara på alla kommentarer även om det bara är "fin blogg" osv de skrivit.



Jag har ätit massor nu ikväll känns det som. Skulle lätt skadat mig själv nu om det inte vore för att sambon är hemma:( blä på livet just nu!

2012-03-11 @ 00:10:15
URL: http://patriciac.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: det är så himla sjuk att man ska behöva vara orolig när man ska åka tunnelbana..

Oj! haha då är du ju "gammal" om man jämför med mig ;) okej, måste iaf vara skönt att ha någon vid din sida! <3

2012-03-11 @ 08:14:33
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Anonym

Sv: så himla svårt att bestämma hur jag vill ha det. Fast å andra sidan pallar jag inte tänka på vad folk ska tycka och tänka hela tiden! <3

2012-03-11 @ 19:13:57
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Jazzy

Jag saknar dig vännen! <3

2012-03-11 @ 20:59:50
URL: http://jazzyjazzy.blogg.se/
Postat av: Anonym

Sv: jaa du har rätt, vart man än vänder sig så kommer det finnas människor som dömmer än.

Älskar att åka bil, det är ångest lindrande att bara åka runt och titta på människor men samtidigt kunna sitta där i sin trygga lilla bubbla!

2012-03-12 @ 11:53:00
URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Patricia♔

Gumman, vill att du ska må bra. Fick du någon hjälp av dem på akuten?

2012-03-12 @ 15:35:14
URL: http://patriciac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0